INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Ionuț Radu e dorit titular de fanii lui Inter, după prestațiile slabe ale lui Handanovic

Ionuț Radu
Ionuț Radu

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 11:11 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 12:46

Fanii lui Inter nu sunt deloc mulțumiți de prestațiile lui Samir Handanovic (36 de ani) din acest sezon. Ultrașii consideră că slovenul ar fi putut face mai multe în unele meciuri importante. Ionuț Radu (23 de ani) este cel care ar putea profita de o eventuală înlocuire a portarului sloven.

Potrivit Gazzetta dello Sport, suporterii clubului italian nu sunt mulțumiți de modul în care Handanovic a apărat în acest sezon, așteptându-se la prestații mai bune de la el în meciuri precum derby-ul cu AC Milan sau „dubla” cu Real Madrid din grupele Ligii Campionilor. Slovenul a încasat 20 de goluri, cu 8 mai mult decât primise în aceeași perioadă a sezonului trecut.

Eevoluțiile proaste ale lui Handanovic l-ar putea duce pe Ionuț Radu în primul „11” trimis de Conte pe teren la următoarele meciuri. În acest moment, slovenul este căpitanul lui Inter, obținând banderola în urmă cu doi ani.

Radu, rezervă la ultimul meci din Ligă

Ionuț Radu a fost rezervă la ultimul meci disputat de Inter în Liga Campionilor, înfrângerea cu Real Madrid de pe teren propriu, scor 0-2. Inițial, internaționalul român nu fusese inclus de Antonio Conte pe lista UEFA, fiind infectat cu Covid-19 în luna octombrie. Deoarece în anumite condiţii privind portarii accidentaţi se poate modifica lista în timpul desfăşurării fazei grupelor, Radu i-a luat locul lui Daniele Padelli.

VIDEO Q&A cu Ionuț Radu. Pe cine ar lua portarul alături de el pe o insulă pustie

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

A apărut înregistrarea apelului la Urgențe! Medicul personal al lui Maradona nu a spus în nicio clipă că Diego e cel care are nevoie de ajutor! În cât timp a ajuns Ambulanța

„Averea lui Maradona a fost topită! I-au furat tot” » Gazzetta publică primul raport cum s-au risipit milioanele lui Diego! Din ce ajunsese să trăiască

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
emil1986
emil1986  •  28 Noiembrie 2020, 14:41
Postat de Tosca Gelu pe 28 Noiembrie 2020, 12:37

Soarta emigrantilor din Romania,,,portar de rezerva,,,!

Ce comunistoid ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

853246084756615
Marcel Popa  •  28 Noiembrie 2020, 13:17

Fanii nu fac echipa si nu cumpara jucatorii.Ianis era cerut de fanii la Rangers si acum a ajuns rezerva.Ionut este rezerva nu mai trebuie sa ajunga.

485809194904413
Costel Tudor  •  28 Noiembrie 2020, 12:51

Părerea mea este ca , Radu inca NU este “copt” pt. o așa misiune . Așa ați făcut cu Ianis și a ieșit un FÂS ! Avem portari care pot prelua postul , prea planului de el Tatarusanu !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează