INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Jucătorii de la Barcelona au acceptat reducerea salariilor! Suma uriașă economisită de clubul catalan

Jucătorii Barcelonei au acceptat reducerea salariilor
foto: Imago
Jucătorii Barcelonei au acceptat reducerea salariilor foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 11:59 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 17:00

FC Barcelona a oferit un comunicat oficial prin care a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu jucătorii săi pentru a implementa reducerea fondului de salarii, iar clubul va economisi 122 de milioane de euro!

După mai multe săptămâni de negocieri, fotbaliștii Barcelonei au acceptat reducerea salariilor pentru următoarea perioadă, în contextul pandemiei de coronavirus. Conform publicației catalane Esport3, au existat două prelungiri ale termenului inițial. Oficialii clubului ar fi vrut să reducă fondul de salarii cu 190 de milioane de euro, dar s-au lovit de refuzul jucătorilor.

Barcelona, economie de 122 de milioane de euro

În acest sezon, această reducere a salariilor îi va aduce clubului o economie de 122 de milioane de euro, iar formația de pe Camp Nou a amânat plăți de 50 de milioane de euro pe o perioadă de trei ani.

Recent, Barcelona a confirmat prelungirea contractului lui Gerard Pique până în 2024, iar portarul Marc-Andre ter Stegen a încheiat un nou acord cu clubul până în 2025. Clement Lenglet și Frenkie de Jong și-au prelungit contractele până în 2026. Pe termen scurt, aceste tranzacții au inclus o ajustare temporară a salariilor.

Locul 13este poziția ocupată de Barcelona în clasament

„În zilele următoare, acest acord de principiu va fi supus ratificării de către grupul de jucători și de antrenorii afectați de această ajustare. Acest acord, dacă va fi ratificat, ar reprezenta o bornă extrem de importantă în redresarea situației economice actuale" se arată în comunicatul oficial emis de club.

Citește și alte știri despre Barcelona: 

Moment uluitor! Ce face Messi pe teren în timpul partidei cu elevii lui Mircea Lucescu

Jocul lui Messi, cădere îngrijorătoare! Cifrele care spun totul și o declarație șocantă: „E un obstacol! Vindeți-l repede!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează