FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Ce lovitură încearcă FC U Craiova! Vor să-i „fure” rivalei din oraș unul dintre cei mai valoroși oameni

Corneliu Papură, antrenor interimar CS Universitatea Craiova
Corneliu Papură, antrenor interimar CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 17:05 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 18:44

Claudiu Stamatescu (50 de ani), medicul lui CS U Craiova, a fost trecut pe linie moartă din cauza unui conflict avut cu Corneliu Papură (47), antrenorul interimar al echipei.

Revenirea lui „Papi” pe banca oltenilor a avut drept rezultat direct îndepărtarea lui Claudiu Stamatescu, medicul echipei. Relația rece dintre aceștia l-a determinat pe finanțatorul Mihai Rotaru să renunțe la Stamatescu, care, deși este în continuare legat contractual de „juveți”, nu mai vine la muncă.

Stamatescu, dorit la FC U Craiova

În tot acest timp, clubul rival din oraș, FC U 1948, stă la pândă. Clubul familiei Mititelu așteaptă ca Stamatescu să se despartă oficial de CS U, astfel încât să îl coopteze pe acesta în propriul staff.

Claudiu Stamatescu a mai lucrat la clubul lui Adrian Mititelu între 2006 și 2011. Din 2018 este și medicul echipei naționale a României, iar de-a lungul carierei a mai activat la Al Ain, Al Ittihad, ALRO Slatina și Petrolul Ploiești.

Între timp, prerogativele lui Stamatescu au fost preluate de Andrei Tohăneanu. Singurul mod prin care Stamatescu ar putea continua la CS U este plecarea lui Corneliu Papură din funcția de antrenor principal.

VIDEO Mititelu jr. despre conflictul tatălui său cu Dragomir: „Ne-a mâncat ani din viață! Cât rău ne-a făcut omul ăsta!”

Citește mai multe știri despre Craiova:

5 este o raritate în Bănie, dar și un semn bun! Miroase a Cupă la Craiova

FCSB și CFR Cluj, în vizorul CS U Craiova » Ce acuză oltenii: „Campanie făcută de MM şi Petrescu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  02 Decembrie 2020, 08:42

Antrenori importanti care ar putea fi adusi imdeiat in Banie: Dan Petrescu Sumudica Edy Iordanescu Reghecampf Multescu Ce alege domnul Rotaru? Pe... Papura!

suporterucv
suporterucv  •  29 Noiembrie 2020, 14:34

Wauu....ce mare lovitura !!

doubleti
doubleti  •  28 Noiembrie 2020, 22:41

Eu nu stiu cat de veridica este stirea asta. Mie mi s-a parut ca l-am vazut la o interventie pe teren. E adevarat ca avea fesul cam tras pe frunte, dar eu cred ca el era. Sper sa nu ma insel.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează