SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Horia Tecău, dezvăluiri despre izolarea de la Australian Open + ce spune despre Marcelo Melo, noul său partener

Horia Tecău (22 ATP) FOTO IMAGO
Horia Tecău (22 ATP) FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 13:41 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 14:08

Horia Tecău (22 ATP) se află în perioada de carantină obligatorie dinaintea Australian Open și a oferit mai multe detalii despre turneul de Grand Slam: ce condiții de antrenament sunt, cum e în carantină și ce obiective are alături de noul său partener, Marcelo Melo (5 ATP).

Horia Tecău nu se află printre jucătorii care sunt izolați în cameră și nu se pot antrena deloc în această perioadă. Organizatorii de la Australian Open au decis să carantineze peste 70 de sportivi înainte de turneul de Grand Slam, printre care se află și Sorana Cîrstea.

Horia Tecău, detalii despre carantina de la Australian Open

„Au fost câteva piedici la începutul acestei perioade de carantinare, care a durat puțin mai mult, până au venit toate rezultatele și unii jucători au fost depistați pozitiv, iar sportivii au fost carantinați.

Din punct de vedere fizic și mental, e foarte greu să stai două săptămâni în camera de hotel, iar apoi să performezi la o capacitate decentă. Le doresc celor care sunt în această postură delicată să aibă răbdare și să nu fie supărați din cauza situației în care se află” a declarat Horia Tecău la emisiunea Așii Tenisului de la Digi Sport.

Horia Tecău la Australian Open: „Mai strict față de US Open”

„Distanțarea este respectată, programul este foarte bine organizat. Am avut parte de condiții foarte prietenoase de antrenament unde sunt jucătorii de dublu. Ne deplasăm pe jos până la teren, unde avem două ore de antrenament de tenis, o oră și jumătate de antrenament în sală, iar apoi urmează o oră de nutriție. Pentru noi este suficient acest interval de antrenament.

Carantina din Australia este mult mai strictă față de cea de la US Open. Suntem testați în fiecare zi. La New York aveam voie să stăm afară mai mult, am fi putut să petrecem toată ziua pe teren dacă am fi vrut” a mai spus sportivul român pentru sursa citată.

Horia Tecău, dezvăluiri despre izolarea de la Australian Open + ce spune despre Marcelo Melo, noul său partener
FOTO IMAGO

Horia Tecău, parteneriat cu Marcelo Melo

Marcelo Melo este un sportiv pe care îl cunosc de foarte mulți ani, însă nu am jucat niciodată cu el, dar ne-am antrenat foarte mult împreună. E un jucător pe care îl apreciez mult, cu o experiență foarte mare. Am jucat multe meciuri împotriva lui, ne știm stilul de joc, iar acest parteneriat a venit printr-o conjuctură deoarece Jean-Julien Rojer nu a reușit să facă această deplasare în Australia. Acesta așteaptă un copil la începutul lunii februarie. Voi juca doar în această lună cu Marcelo Melo, la aceste două turnee din Australia

Horia Tecău, 22 ATP

VIDEO. Gestul lui Ion Țiriac care l-a șocat pe Horia Tecău: „Dacă nu făceam asta eram ultimul om... A fost o lecție pentru mine!”

Citește și alte știri despre Australian Open:

Andy Murray nu poate participa la Australian Open: „Am fost într-un dialog constant cu autoritățile, sunt foarte dezamăgit”

Noi probleme la Australian Open » Un sportiv s-a revoltat din cauza condițiilor: „E horror, toată lumea e îngrijorată”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează