INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

UDINESE - INTER MILANO 0-0. Antonio Conte, reacție furioasă la adresa arbitrului! Urlete și amenințări: „Jucătorii au evitat o bătaie”

Antonio Conte (51 de ani) FOTO IMAGO
Antonio Conte (51 de ani) FOTO IMAGO

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 14:14 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 14:42

Antonio Conte (51 de ani) a fost eliminat în meciul dintre Udinese și Inter, scor 0-0, iar tehnicianul italian și-a vărsat nervii pe arbitru: „Mereu ești doar tu, și la VAR. Bravo, Maresca!” Centralul Fabio Maresca i-a reproșat că nu știe să accepte rezultatul.

Inter a ratat încă o șansă de a trece pe primul loc, împiedicându-se la Udine (0-0). Antonio Conte și-a pierdut capul pe final, din cauza impotenței atacanților săi, și s-a certat cu arbitrul. Înfuriat că a dat doar patru minute de prelungire, antrenorul nerazzurrilor a protestat și a luat "galben". Cum tot nu s-a potolit, Fabio Maresca l-a eliminat și i-a spus: "Acceptă rezultatul când nu poți învinge!"

Suspendare mare pentru Antonio Conte?

Antonio Conte i-a strigat isterizat: „Mereu ești tu, Maresca. Întodeauna, chiar și la VAR. Bravo, Maresca!”. Scandalul a continuat și pe tunelul care duce la vestiare pe Dacia Arena. Și team-managerul Lele Oriali s-a revoltat și a văzut cartonașul roșu, iar împreună cu tehnicianul, provocat de central, au ieșit la atac. „S-a ajuns aproape de conflictul fizic, doar intervenția jucătorilor evitând o bătaie!”, a dezvăluit Gazzetta dello Sport, ce scrie că Antonio Conte riscă o suspendare mare. Jurnalul roz l-a notat cu 4,5 pe central, acuzându-l că nu l-a eliminat pe Arslan (avertizat deja) în minutul 26. 

UDINESE - INTER MILANO 0-0. Antonio Conte, reacție furioasă la adresa arbitrului! Urlete și amenințări: „Jucătorii au evitat o bătaie”
Conte și Oriali, în război cu arbitrul la Udine FOTO IMAGO

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Inter pe terenul celor de la Udinese

Citește și alte știri din Serie A:

Zlatan Ibrahimovic, dispută aprinsă pe San Siro: „Am mai multe goluri decât ai tu meciuri jucate!”

AC Milan, umilită în Serie A, chiar pe „San Siro”! Tătărușanu a văzut de pe bancă o fază rară în fotbal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
luciann
luciann  •  24 Ianuarie 2021, 15:14

Arbitrii trag cu Milan anul asta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează