INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Nicolae Stanciu e dorit în Turcia! Clubul l-a ofertat deja: „A fost contactat și agentul jucătorului”

Nicolae Stanciu ar putea ajunge în Turcia / Sursă foto: Twitter Slavia Praga
Nicolae Stanciu ar putea ajunge în Turcia / Sursă foto: Twitter Slavia Praga

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 13:58 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 14:58

Slavia Praga poate rămâne fără Nicolae Stanciu, internaționalul de 27 de ani fiind dorit insistent în Turcia. Trabzonspor e gata să-l achiziționeze pe unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români.

Presa din Turcia a scris în această dimineață despre oferta pe care șefii lui Trabzon, locul 5 în Turcia, le-ar fi înaintat-o celor de la Slavia Praga. Jurnaliștii de pe malul Bosforului informează că Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a fost deja contactată.

Stanciu a primit o ofertă de 2 milioane de euro salariu anual de la echipa de pe locul 5 din Süper Lig, care caută urgent un conducător de joc. Nico mai are contract cu Slavia Praga până în 2023 și Trabzonspor trebuie să se înțeleagă la preț mai întâi cu campioana Cehiei, care i-a plătit 4 milioane de euro lui Al Ahli pentru transferul românului în 2019.

Nicolae Stanciu, dorit de Trabzonspor

„Trabzonspor a făcut o ofertă pentru Stanciu: i-a propus Slaviei Praga aproximativ două milioane de euro pentru românul în vârstă de 27 de ani, care mai are contract până în 2023. De asemenea, l-a contactat și pe agentul jucătorului (Anamaria Prodan)”, au scris jurnaliștii turci de la Fanatik, care i-au făcut și un portret lui Stanciu: „A fost asemănat cu Hagi datorită potențialului său enorm”.

4,5 milioane de euroe actuala cotă de piață a lui Nicoae Stanciu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

Se plătesc iar bani mulți pentru Nicolae Stanciu?

Nicolae Stanciu evoluează pentru Slavia Praga din 2019, fiind unul dintre jucătorii de bază ai cehilor. Românul mai are în CV echipe precum Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga și Al-Ahli. Cumpărat de Sparta cu 3,75 milioane de la Anderlecht în ianuarie 2018, Stanciu a fost vândut un an mai târziu la Al-Ahli cu 7,7 milioane. Ulterior, Slavia Praga a plătit în jur de 4 milioane pentru a-l aduce pe Stanciu de la Al-Ahli. 

VIDEO Gică Hagi vrea să se schimbe din nou regulamentul: "Vreau 6 schimbări în meci! Jucătorii nu pot să ducă, clachează"

Citește și alte știri de actualitate:

Florin Niță, al treilea meci fără gol primit! „E important pentru noi, dar depinde de filosofia clubului”

INTER - AC MILAN » Vine primul derby pentru Ciprian Tătărușanu! În „sferturile” Cupei Italiei! Ionuț Radu, tot rezervă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
realfan_ady
realfan_ady  •  25 Ianuarie 2021, 17:42

Noi chiar nu mai vindem numai la turci si la rusi??? Ah si la arabi. Niste campionate care se scufunda in clasamentul uefa din ce in ce mai rau.

remarque
remarque  •  25 Ianuarie 2021, 17:12
Postat de reteleanu pe 25 Ianuarie 2021, 15:30

asta chiar ar fi un pas rau in spate. cum naiba numai turcii si arabii se uita la noi, frate?...

cam da

reteleanu
reteleanu  •  25 Ianuarie 2021, 15:30

asta chiar ar fi un pas rau in spate. cum naiba numai turcii si arabii se uita la noi, frate?...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează