FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB

FC Argeș - FCSB » Toni Petrea anunță revenirea a doi jucători importanți: „Au intrat în programul echipei”

Dragoș Nedelcu revine la antrenamente după luni în șir de chin
Dragoș Nedelcu revine la antrenamente după luni în șir de chin

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 15:52 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 16:36

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul celor de la FCSB, anunță că mijlocașii Olimpiu Moruțan (21 de ani) și Dragoș Nedelcu (23 de ani) au revenit la antrenamentele roș-albaștrilor.

Moruțan n-a jucat până acum în 2021, „Oli” accidentându-se în stagiul controversat din Turcia. De partea cealaltă, Nedelcu vine după o absență de lungă durată. În vară, acesta a suferit o ruptură de ligamente într-un meci cu CFR Cluj. Ambii ar putea fi în lot pentru meciul cu FC Argeș de marți seara. 

Toni Petrea: „Moruțan și Nedelcu au intrat în programul echipei”

„Principala preocupare în această perioadă este recuperarea jucătorilor după meciuri. Programul de antrenament ni-l facem în așa fel încât jucătorii să fie 100% apți la ora jocului. Momentan suntem bine, azi au intrat în programul echipei și Moruțan și Nedelcu, probabil de la meciul următor vor face parte din lot.

Avem discuții individuale cu jucătorii, vrem să aflăm gradul lor de oboseală și vom vedea până la ora jocului. Sper să trimitem în teren cei mai potriviți oameni”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă de astăzi, conform digisport.ro

FCSB. Moruțan, fantastic în toamnă pentru FCSB

FCSB nu l-a avut la dispoziție în ultimele meciuri pe cel care a demonstrat în prima parte a sezonului că e cel mai bine pregătit fotbalist din lot, din punct de vedere fizic. Deși în anii precedenți suferise tocmai la acest aspect, având puține meciuri în care bifase câte 90 de minute pe teren, în primele 15 etape a fost al doilea cel mai folosit jucător. 

De fapt, în ultimele 9 etape din 2020, a fost de fiecare dată nu doar titular, ci și integralist! Performanță deosebită pentru un fotbalist încă foarte tânăr, de numai 21 de ani, și care are profil ofensiv, iar aceștia sunt primii vizați atunci când se fac schimbările, permise în număr de 5 în actualul sezon.

În plus, Moruțan a fost în multe jocuri, conform datelor firmei de monitorizareInStat, cel care a parcurs cea mai mare distanță dintre toți jucătorii de la FCSB. Cu o medie de peste 10 kilometri pe meci! Tocmai Moruțan, care arătase o formă fantastică între august și decembrie, inclusiv cu meciuri multe și randament bun și în naționala de tineret, cu care a obținut calificarea la turneul final al CE, a cedat în urma antrenamentelor pe care Thomas Neubert le-a condus în Turcia

VIDEO Toni Petrea, după FCSB - FC Voluntari 2-1: „Suntem un grup unit. O familie!”

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Aroganța lui Neubert către un arbitru după ce FCSB a încălcat regulamentul: „Nu mă poți sancționa! Eu nici nu exist! Tu chiar ești extrem de prost!"

S-a stabilit programul optimilor Cupei României! Când se joacă derby-ul Dinamo - FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează