FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Adrian Mutu: „Negoiță a greșit. L-aș da afară din țară pe Cortacero!” + ce spune despre „episodul jacuzzi”

Adrian Mutu, 42 de ani, selecționerul României U21, a comentat în termeni duri situația de la Dinamo
Adrian Mutu, 42 de ani, selecționerul României U21, a comentat în termeni duri situația de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 19:26 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 19:59

Adrian Mutu, 42 de ani, selecționerul României U21, a comentat în termeni duri situația de la Dinamo, fosta lui echipă, unde a activat atât ca jucător, cât și ca președinte.

Revoltat de problemele pe care le întâmpină Dinamo, „Briliantul” s-a enervat în direct la TV și a avut un derapaj rasist: „E o țigăneală la Dinamo! Nu face deloc bine fotbalului românesc”.

Adrian Mutu, despre situația de la Dinamo: „Negoiță a greșit”

„Cred că Negoiță a greșit când a vândut clubul. Nici el nu a fost tratat corect, totuși. Nu vreau să spun ceva despre suporteri, după o să se înțeleagă că am ceva cu DDB. Spun că toți l-au tratat greșit. 

Eu îl dădeam afară din țară pe Cortacero! Nu e vorba doar despre Dinamo, ci despre România. Minte încontinuu, este incredibil în ce situația s-a ajuns!

Cât timp au fost la Dinamo domnul Cohn, domnul Badea nu au existat problemele astea. Acum, nu știu dacă fanii pot susține financiar Dinamo. Ar fi ideal să vină cineva cu bani, care să știe cum să gestioneze un asemenea club și să ajungă la o înțelegere cu suporterii”, a declarat Mutu, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

29 de goluriîn 42 de partide oficiale a marcat Mutu în tricoul lui Dinamo, în perioada 1999-2000

Adrian Mutu, despre scandalul cu Magaye Gueye: „Nu-l mai primeam îl lot”

De asemenea, Mutu a spus că nu l-ar fi reprimit în lot pe Magaye Gueye, după imaginile virale cu francezul care au apărut în spațiul public la jumătatea lui ianuarie. Atacantul francez i-a adresat cuvinte jignitoare lui Cortacero într-un video din jacuzzi, în care mai apar și două femei - detalii, AICI.

„Nu l-aș mai fi primit în lot! A fost o alegere forțată a celor de la Dinamo. Am văzut ce a spus, ce a făcut. Foarte urât”, a adăugat Mutu.

Nu sunt membru DDB, întrucât sunt selecționer. Nu ar fi corect să iau o decizie acum
- Adrian Mutu

VIDEO. Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo anunță: „DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean”

S-a stabilit programul optimilor Cupei României! Când se joacă derby-ul Dinamo - FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
creeperno999
creeperno999  •  25 Ianuarie 2021, 22:34

N-ai la ce sa-l dai afara daca nici nu se mai intoarce din spania

dante69
dante69  •  25 Ianuarie 2021, 20:46

Sunt foarte îngrijorat de orientarea politică a GSP pentru că nu se afla la primul "derapaj" de genul ăsta. Țigănie este un cuvânt în DEX și are înțeles de scandal, ceartă deci folosindu-l te referi la o circumstanță nu peiorativ la cineva. Nu înțeleg unde e derapajul rasist, mai mult Mutu este jignit aici. Este vorba de a cunoaște limba romana înainte de a face comentarii ridicole și compromite publicația. Poate că cine redactează știrile de genul ăsta ar trebui sa se apuce de altceva. Data viitoare am sa trimit redacției un punct de vedere pentru că deja e inacceptabil ce se întâmplă.

alenb
alenb  •  25 Ianuarie 2021, 20:18

Amuzant Mutu ca de obicei.. Pai cum sa-l dai afara din tara pe Cortacero cand ala nici nu prea vine in tara?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează