INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Pleacă Ianis Hagi de la Rangers? Noul transfer al scoțienilor îl poate scoate din primul „11”

Ianis Hagi FOTO IMAGO
Ianis Hagi FOTO IMAGO

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 19:35 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 20:30

Glasgow Rangers l-a transferat pe Scott Wright (23 de ani, mijlocaș ofensiv) de la Aberdeen, care se afla în ultimele 6 luni de contract. 

Wright a impresionat în tricoul celor de la Aberdeen și se va alătura lotului condus de Steven Gerrard la începutul următorului sezon. Mutarea l-ar putea scoate din echipă pe Ianis Hagi!

Concurență pentru Ianis Hagi la Rangers

Scoțienii de la Glasgow Live scriu că Wright va fi titular din vară la Rangers. Acesta a impresionat în acest sezon la Aberdeen, echipă pentru care a marcat două goluri și a oferit 5 pase de gol.

Iar jucătorul sacrificat ar putea fi chiar Ianis! Folosit mai mult în extremă, Hagi jr. ar putea trece pe bancă pentru a-i face loc lui Wright. Asta dacă nu cumva Rangers va decide să îl vândă în vară, mijlocașul român fiind dorit de mai multe echipe din Serie A. 

3 goluriși 9 pase de gol a reușit Ianis în prima ligă din Scoția în acest sezon

Pleacă Ianis Hagi de la Rangers? Noul transfer al scoțienilor îl poate scoate din primul „11”
4 goluri și 11 pase de gol a marcat Ianis Hagi pentru Rangers în sezonul 2020/21

Cum poate arăta primul „11” al celor de la Rangers după venirea lui Scott Wright:

Scoțienii au prezentat două variante de formații de start, după ce Rangers a anunțat oficial transferul lui Scott Wright. Iar varianta cu Hagi rezervă ar fi cea preferată de Steven Gerrard în acest moment.

  • Rangers, cu Wright și Hagi în teren: McGregor - Barisic, Helander, Goldson, Tavernier - Davis, Wright, Kamara - Kent, Morelos, Hagi
  • Rangers, cu Hagi pe bancă: McGregor - Barisic, Helander, Goldson, Tavernier - Kamara, Davis, Jack - Wright, Morelos, Kent

VIDEO. Tîrcoveanu despre relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu s-a încurcat în Arabia Saudită! Vezi AICI golurile

Cosmin Olăroiu, divorț iminent de Jiangsu! Ultima decizie a antrenorului + cu ce echipă negociază

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
silver13
silver13  •  25 Ianuarie 2021, 21:18

Ianis oricum era pe bancă. A mai prins echipa in ultimul timp pentru ca rangers sunt aproape campioni

andyschleck
andyschleck  •  25 Ianuarie 2021, 21:07
Postat de dragos_chiva pe 25 Ianuarie 2021, 21:05

Nu am înțeles în ce constă concurența. Ianis este extremă iar Wright este mijlocaș. Voi acolo la GSP numai petarde știți să dați?

Nu e mijlocas .. e False 9 ... tu te iei dupa GSP ?

andyschleck
andyschleck  •  25 Ianuarie 2021, 21:06

Scott Wright nu e chiar mijlocas ... e forward , un fel de False 9 cam asa cu 2 goluri in 15 meciuri pentru Aberdeen sezonul asta .. o echipa mediocra . In afara de Celtic si Rangers restul echipelor sunt sub nivelul ligii 1 . Aberdeen e un fel de Botosani , iar daca vine asta sa il inlocuiasca pe Hagi e ca si cum mi-ai spune ca e inlocuit de un Eduard Florescu ca tot 2 goluri are si el si tot 23 de ani ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close