FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

VIDEO. Fără precedent! Primarul Mihai Chirica a făcut praf echipa lui Pancu: „Vinerea luăm bătaie, scrie în regulament! Dă, bă, gol! Ne ard toate comunele din țară”

Mihai Chirica, 49 de ani, primarul Iașiului, a făcut praf echipa de fotbal antrenată de Daniel Pancu și finanțată în mare măsură de la bugetul local.
Mihai Chirica, 49 de ani, primarul Iașiului, a făcut praf echipa de fotbal antrenată de Daniel Pancu și finanțată în mare măsură de la bugetul local.

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 20:16 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 20:40

Mihai Chirica, 49 de ani, primarul Iașiului, a făcut praf echipa de fotbal antrenată de Daniel Pancu și finanțată în mare măsură de la bugetul local.

Într-o conferință de 4 minute, Chirica i-a criticat dur pe jucătorii lui Poli, cărora le reproșează că nu prestează suficient pentru salariile pe care le au. Poli Iași este „lanterna roșie” din Liga 1, cu 15 puncte acumulate după 18 etape.

VIDEO. Mihai Chirica, primarul Iașiului, a pus la zid echipa din Liga 1: „Să le fie rușine!”

„Misiunea mea ca primar e să fac săli de sport, să le fac terenuri de sport elevilor, bazine de înot copiilor, să suțin cât îmi permite legea tot ce pot. Cei care au salarii de 4, 5, 10.000 de euro pe lună trebuie să joace fotbal. Altfel, să nu-și ia salariul! Îi dai banii unui cetățean când la sfârșitul lunii a realizat ce trebuia ca să încaseze salariul. 

Dacă eu nu-mi fac treaba la primărie, dacă mă împiedic pe scări, dorm pe mine, să nu-mi iau salariul, eu așa zic! Dacă noi am plătit aproape 4 milioane de lei pentru acest club și au 14 puncte sau 17, câte au, din 18 sau 19 etape, asta înseamnă că n-au scos nici măcar un punct pe etapă! Au încasat cele mai multe goluri din campionat.

Să mă lase! Așa pot să iau și eu bătaie. Stau și eu și iau bătaie cu 4-0. La vârsta mea, și la cât știu eu despre fotbal. Iau și eu bătaie de la Voluntari, Chindia, tot felul de echipe. Mă uit pe hartă și mă ia capul! Eram bun la geografie, dar nu văd vreo capitală regională sau vreun oraș mare. Sunt niște comune care gravitează în jurul unor orașe. Când îi prind pe-ai noștri, îi ard de le sună apa în cap! 

După ce iau fiecare bătaie, găsesc scuze. Dacă joacă în deplasare, nu poți da vina pe teren, trebuie să dea pe altceva. A fost deplasarea greoaie, nu știu. Dacă joacă acasă vineri, spun că nu trebuia să joace vineri și că e vina primarului. Ei vineri iau bătaie, scrie în regulament. Nu pot decât să le urez succes. Persiflez pe marginea lor pentru că merită. Să le fie rușine! Iașiul este capitala Moldovei, centru academic, are doctori în știință. Prin urmare, dacă nu știu să joace pentru Iași, să joace pentru cine știu ei. Asta e situația. Ce să fac eu cu ei? Ce să le zic, «Dă, bă, gol!»? Primarul are alte treburi”, a tunat Chirica.

Poli Iași în acest sezon:

  • ocupă ultimul loc în clasament;
  • are 15 puncte obținute din 18 runde;
  • 4 victorii, 3 egaluri, 11 înfrângeri;
  • 39 de goluri primite (cele mai multe din campionat), 16 marcate 
  • ultimul rezultat: 1-2 vs. Gaz Metan

Citește mai multe știri din Liga 1:

Călcâiul lui Ahile » Greșeala lui Gigi Becali care o poate costa din nou titlul pe FCSB

DINAMO. Adrian Mutu: „Negoiță a greșit. L-aș da afară din țară pe Cortacero!” + ce spune despre „episodul jacuzzi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
mircea.b
mircea.b  •  26 Ianuarie 2021, 09:54
Postat de boreal47 pe 26 Ianuarie 2021, 05:02

Da' ce de inteligenti pe aici! Targoviste nu are pib-ul nici cât Miroslava , o comuna de langa Iasi, de Clinceni ce sa mai zic. Iar ca primar, tipul e capabil,altfel nu at fi reales. Orasul Iasi chiar e administrat si arata bine. Cred ca e timpul ca Pancu sa ne lase cu fotbalul lui total si agresiv. Va mai avea sanse sa antreneze, dar acum trebuie sa scapam de retrogadare.

Tu nu dai deloc pe afara de inteligenta! Cum sa scrii aberația asta mă? Tu habar nu ai despre ce vorbesti, mare mirare daca stii exact ce inseamna acronimul PIB, ca sa descrii cum functioneaza si cum se calculează nu am pretentii.

amicu
amicu  •  26 Ianuarie 2021, 08:06

Da si copiii tai minori, daca nu muncesc, sa li se ia casele. Ce au făcut să merite sa fie proprietari? Tu ce ai făcut, bai pacaliciule, pentru Iași și ieșeni? Jucătorii au contracte semnate, ele trebuie respectate. Nu va mai bateți joc de ei și o să vedeți că merge treaba. Câți angajați din primărie sau păcălici puși de partid în funcții cheie, își fac treaba?

amicu
amicu  •  26 Ianuarie 2021, 08:04

Pacaliciule, daca băgau banii aia din casele minorilor din familia ta, in echipa de fotbal, nu se ajungea aici. Sa nu uitam cum ați sabotat echipa cu nocturna. Dați banii jucătorilor și să vedeți că zburda pe teren. Este dreptul lor prin contract. După ce că va bateți joc de acei oameni, mai aveți și pretenții. Bai sugativă, crezi că toată țara e proastă și nu știe ce lichea ești.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează