FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Petrolul, anchetă după ce Poliția a dezvăluit unde a fost bătut jucătorul de 18 ani: „Clubul nu tolerează abaterile de la regulament”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 10:32 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 11:10

Petrolul a decis să deschidă o anchetă internă în cazul mijlocașului Mihai Constantinescu (18 de ani), după ce acesta a fost bătut în Ploiești.

Clubul din Liga 2 a decis să investigheze cazul după ce un comunicat al ÎPJ Prahova, care a contrazis declarațiile date de tatăl jucătorului.

Astfel, după ce tatăl lui Constantinescu a spus că fotbalistul a fost bătut în dreptul unui magazin, de un grup de mai mulți indivizi, Poliția a spus că agresiunea a avut loc în fața unei case de pariuri, după ce fotbalistul s-a contrat înăuntru cu o persoană de 15 ani.

Petrolul investighează cazul

Petrolul a emis azi un comunicat prin care anunță că are loc o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc incidentul și dacă Mihai Constantinescu a încălcat regulamentul.

FC Petrolul Ploiești a demarat, în regim de urgență, o anchetă internă cu referire la evenimentele petrecute sâmbătă seara, în zona unei agenții de pariuri din Ploiești, când jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice. 

O comisie disciplinară internă a inițiat o analiză a situației, imediat după incidentul regretabil, cu scopul de a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc conflictul.

Membrii comisiei au discutat cu cei trei jucători, martori ai incidentului nedorit, cu toții precizând că, în niciun moment, nu au încălcat regulamentul clubului sau codul de conduită sportiv și că motivul agresiunii fizice a fost un conflict verbal între Mihai Constantinescu și mai mulți tineri aflați în zona respectivei agenții de pariuri. 

FC Petrolul Ploiești a pus de îndată la dispoziția autorităților toate informațiile și documentele solicitate și va continua să colaboreze îndeaproape cu oficialitățile reglementatoare, pentru identificarea cauzelor și împrejurărilor producerii conflictului. 

În așteptarea finalizării anchetei interne și a concluziilor ce vor decurge în urma acesteia, clubul nostru reiterează faptul că nu tolerează, sub nicio formă, abaterile de la regulamentul echipei, rămânând un apărător ferm și consecvent al principiilor eticii sportive
- comunicat Petrolul

Justin Ștefan, despre implementarea VAR în Liga 1: „Discuțiile sunt blocate”

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Luptă aprigă între „coloși” pentru Liga 1 » Cum arată calculele pentru promovare: 10 echipe trag la play-off

EXCLUSIV Un Conducător a dat un răspuns ULUITOR pentru antrenorul care a cerut transferuri: „Să dau bani pe jucători? Mai bine pe c***e!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
george_br
george_br  •  25 Februarie 2021, 13:32

Baiatul a probat din plin etica sportiva aflansu-se in incinta unei case de pariuri. Cu siguranta il asteapta o cariera frumoasa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează