INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPEZIA - PARMA 2-2

VIDEO Valentin Mihăilă, a doua cea mai mare notă în Spezia - Parma: „A fost singurul care a făcut asta”

Parma, formația lui Valentin Mihăilă (21 de ani) și a lui Dennis Man (22 de ani), a remizat în deplasarea de la Spezia, scor 2-2. +8   FOTO
Parma, formația lui Valentin Mihăilă (21 de ani) și a lui Dennis Man (22 de ani), a remizat în deplasarea de la Spezia, scor 2-2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 18:50 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 22:11

Parma, formația lui Valentin Mihăilă (21 de ani) și a lui Dennis Man (22 de ani), a remizat în deplasarea de la Spezia, scor 2-2. 

Valentin Mihăilă a fost titular la Parma. A fost înlocuit în minutul 79, moment în care pe teren a intrat Dennis Man. Extrema adusă de la Craiova a fost printre remarcații presei din Italia. „ParmaLive” i-a acordat nota 6,5, a doua cea mai mare, după cea primită de Karamoh. 

Dennis Man a evoluat mai puțin de un sfert de oră și nu a primit notă. 

Valentin Mihăilă, lăudat după Spezia - Parma

„A dat multă energie jocului Parmei. A fost singurul care și-a asumat acțiuni individuale în repriza secundă. A avut câteva ocazii mari, dar sângele rece în fața porții nu e una dintre calitățile lui principale. Concluzionând, a fost singurul care a încercat să le pună probleme adversarilor în repriza secundă”, au notat cei de la „ParmaLive”.

4 driblinguri reușitea avut Valentin Mihăilă în Spezia - Parma, din 5 tentative

VIDEO. Rezumatul partidei Spezia - Parma 2-2

FOTO. Cele mai tari imagini din Spezia - Parma 2-2:

+4 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Marius Șumudică își distruge jucătorii de la Rizespor: „Nici Mourinho nu ar avea succes aici! Nu sunt în stare să dribleze, n-au tras un șut”

Ursea, încântat de victoria de la Rennes. Explicaţiile succesului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  28 Februarie 2021, 11:29

ESTE MULT DEASUPRA PROGENITURII LUI HAGI, DAR NIMENI NU PLATESTE PT A FI PUPAT IN CUR, ASA CA, ESTE MAI RAR EVIDENTIAT ?!!!PACAT CA HAGI SE PRETEAZA LA ASEMENEA LUCRURI, CAND SIGUR ESTE CONVINS CA LAUDELE ADUSE FIULUI SAU SANT MAI MULT DECAT EXAGERATE ?!!! ASTA DOVEDESTE SI CARACTERUL SAU...GRI !!!

120962699544853
Constantin Dimulescu  •  28 Februarie 2021, 10:55

Man este un fotbalist mediocru,fara calitati care sa-l poata face sa-si imbunatateasca jocul.Are o singura calitate:este serios.Asta o sa-l ajute sa se mentina la un nivel decent,dar nu va fi niciodata un fotbalist deosebit.Acolo,presa servila nu-l mai poate ajuta ci decat ceea ce poate face el in teren.Are determinare,are seriozitate,are calitati medii,chiar daca nu va face fata la Parma,va trai foarte bine din fotbal in ligile inferioare.Mihaila,in schimb,are doua foarte mari atuuri:viteza exceptionala si o determinare pe masura!Daca-si va imbunatati putin tehnica,va deveni un fotbalist determinant pentru Parma (deja este,pentru cei care vad doar ceea ce se intampla pe teren).

parpalache
parpalache  •  28 Februarie 2021, 09:50
Postat de gabri80el pe 28 Februarie 2021, 01:59

tot vad pareri pro si contra la ambii jucatori. adevarul este ca niciunul dintre ei nu este mai breaz. indiferent cand a intrat si cat a jucat cert este ca niciunul nu a aratat nimic pana in momentul de fata. si nu zic sa marcheze vreun gol ci sa schimbe ceva in plan ofensiv.cand faci o schimbare te gandesti ca vei veni cu un plus , dar niciodata nu s-a intamplat asta din pacate.parma are echipa slaba, mai ales la mijloc, dar nici romanii nostri nu prea conteaza in atac. asta este realitatea si nu cred ca se va schimba ceva de curand. vor avea nevoie sa joace mult la echipa a doua sa se integreze la acel nivel.inca nu au inteles ca joaca la alt nivel , iar daca li se ofera chiar si 10 min ar trebui sa profite altfel intr-o zi nu va mai avea sansa asta.ambii trebuie sa lucreze mai mult la tehnica si forta.

Nu are rost sa il tot„atarnati” pe Man de Mihaila! Dupa ce ca l-a dus in spate la U21 si (prin calitatea aratata) i-a convins pe cei de la Parma sa inghita si gogosa numita Man!Mihaila e clar ceeace italienii numesc „fuoriclasse”!Prin incursiunile sale destabilizeaza apararea adversa si creind situatii favorabile pentru coechipieri!Incearca sa finalizeze singur,iar daca va reusi sa se perfectioneze in suturile la poarta, in mod sigur ca va ajunge foarte repede la o echipa mare!(Ivan- care avea aceleasi calitati- nu a reusit sa isi imbunatateasca finalizarea si rezultatul se vede!Dar Mihaila va avea alt traseu- daca va fi luat repede de o echipa mare,unde sa se perfectioneze!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează