FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CRAIOVA

FOTO UPDATE Craiova a cerut două lovituri de pedeapsă în meciul cu Chindia! Verdictul lui Constantin Zotta

CS Universitatea Craiova a cerut două lovituri de la 11 metri în repriza secundă a partidei cu Chindia Târgoviște, la scorul de 0-0 +22   FOTO
CS Universitatea Craiova a cerut două lovituri de la 11 metri în repriza secundă a partidei cu Chindia Târgoviște, la scorul de 0-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 21:23 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 22:36

CS Universitatea Craiova a cerut două lovituri de la 11 metri în repriza secundă a partidei cu Chindia Târgoviște, la scorul de 0-0. 

În minutul 56, Andrei Ivan a fost lovit evident în picior de Marco Dulca. Atacantul Craiovei era cu spatele la poartă și încerca să intre în posesia balonului. „Centralul” IstvanKovacsa fost bine plasat, la 3 metri de fază, și a lăsat jocul să meargă.

Craiova a cerut două penalty-uri Captură Digi Sport 1
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+18 FOTO
  • Constantin Zotta, expertul TV Telekom Sport în arbitraj, spune că ar fi trebuit dictat penalty: 

    „Un fault clar la Ivan, lovire împotriva adversarului, una care îi provoacă o cădere. Dulca îl lovește în picior. Intervine altă situație. Mâna stângă a lui Ivan e atinsă de minge. Aici e o situație nouă în regulament. Se specifică dacă mingea atinge mâna, chiar dacă e lipită de corp, dar se întâmplă înainte de înscrierea unui gol sau al unei faze iminente de gol, atunci se sancționează cu henț. 

    Rămâne să judecăm dacă este o situație evidentă de gol. Din punctul meu de vedere, cum văd această aglomerație de jucători, nu cred că e situație evidentă. Cred că Istvan Kovacs trebuia să dicteze penalty!”.

Două penalty-uri cerute de Craiova, în meciul cu Chindia

În minutul 60, Alexandru Cicâldău cade în colțul careului de 16 metri, după un contact cu Daniel Celea. Apărătorul dâmbovițenilor a pus o mână pe mijlocașul oltean, dar căderea a fost exagerată.

Craiova a cerut două penalty-uri Captură Digi Sport 1
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+18 FOTO
  • Constantin Zotta spune că arbitrul a procedat corect: „Cicâldău are controlul balonului. E adevărat, are o mână pe el, dar nu provoacă căderea. Kovacs a procedat corect. Nu se impunea dictarea unei lovituri de pedeapsă”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Eugen Neagoe, mai furios ca niciodată: „De aia dă Lokomotiv Tashkent cu noi de pământ! 50 de întreruperi, țurca! Arbitrul pierdea avionul spre Cluj”

VIDEO Încă un antrenor din Liga 1 anunță că refuză să se vaccineze împotriva COVID-19 » Ce motiv a invocat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
petre47
petre47  •  28 Februarie 2021, 19:52

Mai, U.Craiova, jucati fotbal si lasati vaicareala! Sunteti jalnici: niciun sut la poarta in 90 min! Cum sa castigati? Tot timpul tipati dupa 11 m. Rusine!

andrei.f
andrei.f  •  28 Februarie 2021, 12:46

Oltenii sunt sufocați de indignare, au și de ce. Urmați exemplul lu jiji care a spus că dacă-l mai prinde pe fluierașul de casă al cfr la meciurile Fcsb, scoate echipa de pe teren. Voi nu aveți curaj nici măcar să ziceți !

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  28 Februarie 2021, 11:41

Penibili cei de la GSP! Intrucat Craciunescu se pronuntase la DIGI pentru valabilitatea de 11m pentru cele 3 situatii la Ivan, Cicaldau si Papp pentru Chindia au apelat la Ctin Zotta. Personal si eu sunt de acord ca doar la Ivan trebuia 11m,dar nu s-a dat ca Istvan era si cu gandul la CFR ca de multe alte ori cand i-a arbitrat pe Univ.Nu asta e problema principala la Craiova! Aparatorii Chindiei intrau pana la sacrificiu sa blocheze suturile sau jucatorii spre poarta lor,iar la gol ai Univ. s-au intors cu spatele. Nu exista suturi din afara careului de 16m mai cu seama in repriza a 2 a cand aveau si vantul in ajutor, iar cand au fost parca le-au tras niste nemancati de 3 zile. La presing ii vezi cum se reped(in special Nistor) de crezi ca-i fac praf ,dar se opresc la 1-2 m si-i lasa in pace. Trebuie bagati Fedele si Screciu cel putin isi dau silinta mai mult. Ivan trebuie iertat sa se chinuie ca varf,iar Capatana scutit de ale footbalului.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează