FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-0

Chindia - Craiova 1-0. Marinos Ouzounidis a găsit cauzele eșecului și l-a taxat pe Istvan Kovacs: „Nu-mi vine să cred că n-a văzut!”

Marinos Ouzounidis  / Sursă foto: Raed Krishan +22   FOTO
Marinos Ouzounidis / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 22:10 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 22:32

Marinos Ouzounidis, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a suferit prima înfrângere de la venirea în Oltenia. Alb-albaștrii au cedat în deplasare cu Chindia Târgoviște, scor 0-1 (Detalii despre meci, AICI). 

La finalul partidei, tehnicianul Craiovei a analizat cauzele eșecului și s-a plâns de penalty-ul pe care Istvan Kovacs nu l-a acordat oltenilor.

Marinos Ouzounidis: „Nu-mi vine să cred că arbitrul nu a văzut acea fază”

Craiova a cerut două penalty-uri Captură Digi Sport 1
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+18 FOTO

„Micile detalii fac diferența în astfel de meciuri. Am avut un penalty clar, nu-mi vine să cred că arbitrul nu a văzut acea fază. După ce adversarii noștri au ratat un penalty, am primit un gol ușor. Jucătorii mei au încercat. Am încercat să marcăm, ne-am deschis și am primit gol pe contraatac. 

Vor reveni jucătorii care ne-au lipsit, dar trebuie să mergem înainte. Trebuie să fim mai calmi, ne pierdem răbdarea dacă nu marcăm. Știu ce probleme avem în momentul acesta”, a declarat Marinos Ouzounidis, la microfonul Look Sport.

Ne-a lipsit golul, asta a făcut diferența. Ei ne-au prins pe un contraatac și au dat gol. Suntem foarte supărați. Am pierdut trei puncte importante. Am pierdut o bătălie, dar nu și războiul. Trebuie să continuăm să ne pregătim bine 
- Paul Papp, fundaș CS Universitatea Craiova

Craiova trebuia să primească penalty în repriza a doua

Cea mai controversată fază a meciului a venit în minutul 56. Andrei Ivan a fost lovit evident în picior de Marco Dulca. Atacantul Craiovei era cu spatele la poartă și încerca să intre în posesia balonului. „Centralul” Istvan Kovacs, excelent plasat, la 3 metri de fază, a lăsat jocul să continue. 

Un fault clar la Ivan, lovire împotriva adversarului, una care îi provoacă o cădere. Dulca îl lovește în picior. Intervine altă situație. Mâna stângă a lui Ivan e atinsă de minge. Aici e o situație nouă în regulament. Se specifică dacă mingea atinge mâna, chiar dacă e lipită de corp, dar se întâmplă înainte de înscrierea unui gol, atunci se sancționează henț. 

Rămâne să judecăm dacă este o situație evidentă de gol. Din punctul meu de vedere, cum văd această aglomerație de jucători, nu cred că e situație evidentă. Cred că Istvan Kovacs trebuia să dicteze penalty!
- Constantin Zotta, expert TV Telekom Sport în arbitraj

Craiova va avea șansa revanșei marți, tot la Buzău, în sferturile de finală ale Cupei României, de la ora 20:30.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Chindia - Craiova 1-0

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+18 FOTO

Citește și:

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - CRAIOVA 1-0. VIDEO+FOTO Emil Săndoi îi răpune din nou pe olteni! Prima înfrângere pentru Ouzounidis pe banca alb-albaștrilor

FOTO Craiova a cerut două lovituri de pedeapsă în meciul cu Chindia! Istvan Kovacs era plasat excelent

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
remarque
remarque  •  28 Februarie 2021, 22:57

Slab si urat joc are Craiova. Si pe cat au fost de favorizati de arbitraje la inceput de sezon pe atat se greseste acum impotriva lor si sunt ca atare plini de frustrare. La inceput de sezon, nu incapeai pe aici de postari pro PSDU Craiova. Acum i-a lovit beleaua si se plang non stop. Cand de fapt au ajuns sa joace defensiv si cu mingi aruncate in fata, fix ca echipele lui Petrescu si se vaieta de orice fix ca Petrescu. Penibil. 1-0 din faza fixa si autobuzul in poarta. Daca nu iese, de vina e arbitrul care nu le-a dat 11 m.

danny_l
danny_l  •  28 Februarie 2021, 11:38

Nefiind VAR implementat in Liga 1 Arbitrii isi fac mendrele si ajuta unele echipe,si daca ar fi VAR,tot ar trebui puse niste persoane care sunt incoruptibile,care nu trag ,ba cu o echipa,ba cu alta,ba nu vede ca-i penalty,ba modifica locul de executare a unei lovituri libere ca sa fie in careu(penalty),da ,si arbitrii contribuie la scaderea in valoare a fotbalului impreuna cu LPF si FRF.

dansy
dansy  •  28 Februarie 2021, 11:19
Postat de dragdim pe 27 Februarie 2021, 22:43

sCârțule, cunosti proverbul: cine sapa groapa altuia....nu câștiga campionatul? Tot vina lui Dinamo este, pentru ca acum 20 de ani un “acționar”al Craiovei a plecat cu 34 de jucatori și a venit la noi, cred ca de acolo pleacă problema echipei tale.

Ala nu era actionar era un securist de-ai vostri fraiere!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează