INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Spezia - Parma 2-2 » Ce îi reproșează presa din Italia lui Valentin Mihăilă după al doilea meci ca titular în Serie A+ Man, intrat prea târziu

Valentin Mihăilă surprins în acțiune la meciul Spezia-Parma 2-2
foto: Imago
Valentin Mihăilă surprins în acțiune la meciul Spezia-Parma 2-2 foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2021 11:46 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 12:02

Valentin Mihăilă a fost titular la Parma pentru al doilea meci la rând. Românul s-a remarcat iar, dar își arată limitele. „A fost puțin incisiv”, a scris Gazzetta dello Sport (nota 6). Mihăilă I-a predat ștafeta lui Dennis Man pe final.

Este un déjà vu la Parma, atât în privința folosirii celor doi români, cât și a incapacității echipei de a păstra un avantaj. 

Sâmbătă, cu Spezia (2-2), s-a repetat scenariul horror împotriva lui Udinese, „cruciații” risipind din nou două puncte, după ce au condus cu 2-0 la pauză. A treia etapă la rând când sunt întorși de adversari! 

Mihăilă, din nou titular. Man, doar pe final

Valentin Mihăilă a apărut în echipa de start, iar Dennis Man a intrat spre final, acum făcând ștafetă. Fostul oltean a prins tot 79 de minute, ca-n jocul anterior.

Valentin Mihăilă, lăudat în Italia: „A luminat jocul”

Mihăilă n-a mai avut realizările cu Udinese, însă a fost activ, ceea ce i se reproșează fiind că nu e eficient în fața porții. „I-a pus des în dificultate pe Vignati și Ismajli, dar s-a dovedit puțin incisiv”, l-a caracterizat Gazzetta dello Sport, notându-l cu 6. 

Agenția ParmaLive i-a dat 6,5 și a punctat că „A luminat mult jocul oaspeților, mai ales în repriza secundă, când a fost unicul care a atacat și a depășit adversarul direct. A avut câteva ocazii, dar sângele rece în fața porții nu e cea mai bună calitate a sa. Totuși a rămas singurul după pauză ce a încercat s-o pună în dificultate pe Spezia”.

Dennis Man, intrat prea târziu

Mihăilă a fost schimbat cu Man, care „și-a etalat tehnica, însă a intrat poate prea târziu pe teren”, a scris Tuttomercatoweb. Dennis a centrat în final în careu la faza în care Parma putea învinge. 

Fuleul lui Mihăilă va deveni extrem de util pentru Parma. Îi lipsește doar calitatea de a fi decisiv în ultimii metri, cu gol sau pasă decisivă, dar arată că are stofă de mare jucător.
- Tuttomercatoweb, agenție italiană

319 minutea bifat Mihăilă în Serie A în opt meciuri la Parma, cu un assist și un penalty obținut. A marcat un gol în Cupa Italiei. Man are 91 de minute din cinci prezențe, fără realizări

Întâmplare amuzantă cu Valentin Mihăilă: „Nu am crezut. L-am sunat imediat pe taică-su”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Anunț-șoc! Echipa s-a desființat: „Decizie cu efect imediat”

Cristiano Ronaldo, taxat de un fost mare fotbalist: „Transferul lui la Juventus, un eșec!” + „Nu se potrivește cu Pirlo”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
grande.balaci
grande.balaci  •  28 Februarie 2021, 20:09
Postat de doar..titi pe 28 Februarie 2021, 17:56

HAHAHA!!nu puteau lipsi desigur ..haterii dinamovisti !!ce conteaza ca au echipa la desfiintare .. si se pregatesc deja de derbiurile cu csa ??!!

Ori ești pr,ost ori ești pr,ost....baciule ,unul e titular altul prinde 10 minute ca la box,nu văd rostul acestei discuții!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  28 Februarie 2021, 18:41

Mihaila va ajunge fotbalist bun cand (daca) va scapa de tracul din fata portii. E mult mai rapid, e mai tehnic si face mai bine si faza defensiva in comparatie cu Man. Exfecesebistul nu va ajunge niciodata un fotbalist bun, e jucator de un singur picior, previzibil.

doar..titi
doar..titi  •  28 Februarie 2021, 17:56
Postat de spartanul_1 pe 28 Februarie 2021, 17:18

Doar titi e un mare trăncălău! Puncte de suspensie, semne de exclamare, virgule puse aiurea, litere mari amestecate cu litere mici! O *** fecefecesebistă, tristă că *** e varză la o echipă minusculă din Italia!

HAHAHA!!nu puteau lipsi desigur ..haterii dinamovisti !!ce conteaza ca au echipa la desfiintare .. si se pregatesc deja de derbiurile cu csa ??!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează