INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Diego Simeone, record impresionant la Atletico! Cel mai bun din istoria clubului

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 12:04 / Actualizat luni, 01 martie 2021 12:10

Diego Simeone (50 de ani) este cel mai important antrenor din istoria lui Atletico Madrid. De nouă ani pe banca madrilenilor, argentinianul tocmai a mai reușit o performanță.

Antrenorul argentinian a egalat recordul de victorii ca tehnician al „colchoneros”, după 2-0 cu Villarreal. 308 victorii în toate competițiile, la fel ca faimosul Luis Aragonés. Însă Cholo a reușit în numai 512 meciuri disputate într-un singur mandat. Aragonés a avut 612 partide (o sută peste sud-american) în șapte mandate!

Urmează Real Madrid pentru Atletico și Simeone

Simeone, șapte trofee în palmares (inclusiv titlul în LaLiga, două Europa League și două Supercupe ale Europei), are 120 de egaluri și 84 de înfrângeri, golaveraj 849-377. Și 60 la sută procent al succeselor. Etapa viitoare e derby-ul cu Real, pe „Wanda Metropolitano”.

Clasament La Liga: Atletico Madrid este lider

VIDEO. Diego Simeone, spectacol în Liga Campionilor

Citește mai multe știri din La Liga:

Villarreal - Atletico Madrid 0-2 » Tensiune în vestiarul lui Atletico! Joao Felix, semn controversat către bancă! Răspunsul lui Simeone

Surpriză la Barcelona! Favoritul la câștigarea alegerilor a stabilit ce antrenor vrea să aducă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează