INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

O glorie a Parmei mizează pe Dennis Man: „Vine dintr-o ligă diferită, dar are calități care sperie apărătorii adverși”

Dennis Man (22 de ani) primește un vot de încredere din partea lui Luigi Apolloni (53 de ani), fotbalist important în istoria clubului Parma. +8   FOTO
Dennis Man (22 de ani) primește un vot de încredere din partea lui Luigi Apolloni (53 de ani), fotbalist important în istoria clubului Parma.

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 20:09 / Actualizat luni, 01 martie 2021 20:30

Dennis Man (22 de ani) primește un vot de încredere din partea lui Luigi Apolloni (53 de ani), fotbalist important în istoria clubului Parma.  

Dennis Man a bifat 5 apariții în tricoul Parmei, niciodată din postura de titular. Calitățile extremei aduse de la FCSB au fost însă remarcate de un om important din istoria Parmei. Apolloni e sigur că Man se va impune în fotbalul italian și așteaptă.

Dennis Man, lăudat de Apolloni

„Parma trebuie să încerce să se salveze, prin orice mijloace și cu orice cost. În acest moment nu e într-o situație prea bună. Achizițiile din ianuarie au fost bune. Fotbaliști tineri și cu calitate, precum Man și Zirkzee, pot aduce multă energie și pot lumina jocul. 

Românul vine dintr-o ligă diferită, iar în Italia se cer rezultate imediate. El are însă calități care pot speria apărătorii adverși”, a spus Apolloni, conform Parmalive. 

Luigi Apolloni, nume important în istoria Parmei

Luigi Apolloni este un fost fundaș cu 15 prezențe în prima reprezentativă a Italiei, în perioada 1994-1996. De-a lungul carierei a evoluat pentru Reggiana, Parma și Verona. La actuala formație a lui Man și Mihăilă are peste 300 de apariții. Apolloni a avut și un scurt mandat de antrenor la Parma, în sezonul 2015-2016.

O glorie a Parmei mizează pe Dennis Man: „Vine dintr-o ligă diferită, dar are calități care sperie apărătorii adverși”
Luigi Apolloni / FOTO: Parmalive

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Bayern Munchen cumpără de la Napoli! Ofertă de 45 de milioane de euro pentru fundașul italienilor

Arbitrul care a condus meciul lui Mihăilă și Man, invitat la TV să vorbească despre arbitraj » Ce s-a întâmplat în studio a fost neașteptat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
fairplayromania
fairplayromania  •  02 Martie 2021, 04:29

Man e o nulitate, ce tot scrieţi articole despre el? Despre Mitriţă, Mihăilă, Bălută de ce nu scrieti articole? Sunteti credinciosi? Rspectati meseria de ziarist, vă rog !

albalbastru72
albalbastru72  •  02 Martie 2021, 02:49

Apolloni stie de acest asa zis articol?Nu ca parerea lui ar conta,a fost un jucator mediocru si limitat pentru cei care nu stiu.

ceauseusescu_tatal_nostru
ceauseusescu_tatal_nostru  •  01 Martie 2021, 23:36

Adevaratii profesionisti l-au remarcat pe Man! Nu e intamplator, are foarte multa calitate,forta, o tehnica deosebita si ft important GANDESTE! Nu acelasi lucru se poate spune din pacate despre Mihaila care habar nu are sa dea o pasa, sa faca un dribling sau sa traga la poarta, Mihaila e doar un BANEL fara rezistenta la efort! Foarte curand va realiza si D’Aversa cat de limitat e, de altfel nu cred ca va mai prinde el pomana de a mai fi titular, si-a batut joc de sansele primite!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează