INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

A lucrat cu Șumudică în Turcia și dezvăluie problema antrenorului: „Mă duceam în camera lui și îi spuneam «Domnule, liniștește-te»”

Gunay Guvenc (29 de ani), portarul lui Gaziantep, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu antrenorul Marius Șumudică (50 de ani). +6   FOTO
Gunay Guvenc (29 de ani), portarul lui Gaziantep, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu antrenorul Marius Șumudică (50 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 23:34 / Actualizat joi, 04 martie 2021 23:44

Gunay Guvenc (29 de ani), portarul lui Gaziantep, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu antrenorul Marius Șumudică (50 de ani). 

Marius Șumudică a avut un mandat reușit pe banca lui Gaziantep. A lăsat echipa în lupta pentru cupele europene, iar jucătorii nu l-au uitat. Gunay Guvenc spune însă că temperamentul nu l-a ajutat deloc. 

Marea problemă a lui Șumudică, dezvăluită de un fost jucător

„A fost o plăcere să lucrez cu el. Am învățat multe, atât din punct de vedere tehnic, cât și tactic. Realizările sale sunt evidente. Singurul lucru surprinzător la el era că în fiecare meci primea cartonaș galben. În fiecare meci! Am vorbit cu el și i-am spus asta de o sută de ori. Atât conducerea, cât și noi, am dorit întotdeauna să îl liniștim. 

Dar mi se putea abține. Își făcea rău singur. Uneori, mă duceam în camera lui și îi spuneam:  «Domnule, liniștește-te, vei fi din nou avertizat». Arbitrii încercau să îi citească pe buze ce spune. Noi ne doream să îl liniștim, dar eu cu siguranță nu se putea controla. Trăiește la maximum fiecare meci”, a spus Gunay Guvenc, conform turcilor de la Posta

A lucrat cu Șumudică în Turcia și dezvăluie problema antrenorului: „Mă duceam în camera lui și îi spuneam «Domnule, liniștește-te»”
Gunay Guvenc

VIDEO. Marius Șumudică: ”Am crezut că Maxim e un tip introvertit, dar ne-am înțeles imediat”

Citește și alte știri despre fotbalul din Turcia: 

UPDATE Rizespor s-a despărțit de Marius Șumudică de ziua lui de naștere: „Am Zona Zoster din cauza stresului” » Cine îl va înlocui pe tehnicianul român

Radu Banciu l-a desființat pe Dan Petrescu: „Catastrofal! S-a dus ca un cerșetor la Kayseri, odios!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
respect2014
respect2014  •  05 Martie 2021, 10:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.fixer
the.fixer  •  05 Martie 2021, 07:24

Incepe “spalarea “ si “retusarea” lui Ninel cu geaca Moncler:)))) Sa fie invitat la Digi si la Mironica sa ne explice Ninel ce si cum. Dar in portugheza lui de santier!

valu4ever
valu4ever  •  05 Martie 2021, 07:03

Scandaul,prin asta sa evidentiat!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează