INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - CHELSEA 0-1

FOTO Liverpool nu se regăsește în Premier League! Bornă rușinoasă atinsă pentru prima dată în istorie după înfrângerea cu Chelsea

FOTO: Guliver/GettyImages +26   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 08:10 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 08:26

Liverpool continuă forma slabă pe „Anfield Road”. „Cormoranii” au pierdut și cu Chelsea, 0-1, în etapa a 29-a din Premier League.

Elevii lui Jurgen Klopp nu se regăsesc în ultimele etape și sunt de nerecunoscut în meciurile disputate acasă. Afectată de accidentări, Liverpool a pierdut și cu Chelsea , 0-1, ajungând la cinci meciuri la rând pierdute pe teren propriu.

Serie neagră pentru Liverpool pe „Anfield Road”

Singurul gol al meciului a fost marcat de de Mason Mount, în minutul 42, după ce VAR-ul anulase reușita lui Timo Werner, din minutul 24. Mijlocașul lui Chelsea a primit o pasă în adâncime de la Kante, a preluat mingea la marginea careului și a profitat de marcajul larg al „cormoranilor”, intrând în careu și șutând imparabil la colțul lung.

Astfel, Liverpool își continuă seria neagră de meciuri de pe teren propriu. Jucătorii lui Klopp, care aveau 68 de meciuri la rând fără înfrângere pe „Anfield”, au acum cinci eșecuri consecutive. E pentru prima dată în istorie când Liverpool atinge o asemenea bornă negativă.

  • Liverpool – Burnley 0-1
  • Liverpool – Brighton 0-1
  • Liverpool – Manchester City 1-4
  • Liverpool – Everton 0-2
  • Liverpool – Chelsea 0-1

Clasamentul din Premier League

FOTO Imagini tari din Liverpool - Chelsea 0-1 

+22 FOTO

VIDEO Anul 2020, de neuitat pentru Liverpool

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Pierdere uriașă pentru Barcelona înaintea returului cu PSG

George Pușcaș, gol în primul meci ca titular la Reading după aproape 4 luni!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  05 Martie 2021, 14:39

Este greu fara ambii fundasi centrali care sunt accidentati,Liverpool sa zica mersi daca prinde locul 6....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează