FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Când vor reveni spectatorii pe stadioanele din România? Anunțul MTS: „Dacă avem totul foarte bine organizat, nu vor fi probleme”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 15:37 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 16:44

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak (44 de ani), a oferit noi declarații despre revenirea fanilor pe stadioanele de fotbal din România.

Pe 8 martie 2021, se împlinește fix un an de la izbucnirea pandemiei în România, dar și de la ultimele meciuri disputate cu spectatori în tribune. Pe stadionul din Regie se înfruntau Rapid și CSM Reșița, partidă care a fost ultima pentru Daniel Pancu în postura de antrenor al giuleștenilor. În acea seară de 8 martie, s-a disputat ultimul meci cu spectatori, între Csikszereda și Petrolul Ploiești, câștigată de „găzari”, unde au fost prezenți 1.000 de suporteri.

Eduard Novak: „Dacă avem totul foarte bine organizat, nu vor fi probleme”

Situația epidemiologică din țară rămâne în continuare una complicată, dar ministrul Eduard Novak a vorbit despre revenirea suporterilor pe stadioane în ziua în care Bucureștiul a reintrat în scenariul roșu.

„Ne gândim la revenirea suporterilor pe stadioane. Poate va fi un procent de 10% sau poate că acest procent va fi unul mai mare. Vorbim de procent din capacitatea arenelor. FRF are capacitatea de a organiza intrarea și ieșirea spectatorilor de pe stadioane. Deci, se poate realiza. Dacă avem totul foarte bine organizat, nu vor fi probleme. Mai ales că avem și susținerea din partea lui Raed Arafat”, a declarat Eduard Novak pentru Digi24.

VIDEO. Eduard Novak, implicat în 100 de procese: „Nu sunt un tip confortabil! Am găsit lucruri foarte, foarte urâte”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Marius Șumudică, chemat la Dinamo! Antrenorul confirmă: „Am o grămadă de mesaje, dar asta voi face”

Kehinde Fatai, Takayuki Seto și medicii clinicii refuză să vorbească în fața comisiei Agenției Naționale Anti-Doping

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează