FOTBAL  »  LIGA 2  »  RIPENSIA

Cosmin Petruescu, mesaj pentru fotbaliștii Ripensiei: „Poate reușim și noi asta”

FOTO: Facebook @RipensiaTimisoara
FOTO: Facebook @RipensiaTimisoara

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2021 23:34 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 07:54

Ripensia a trecut la limită, 2-1, de ACS Comuna Recea obținând trei puncte extrem de importante în lupta pentru rămânerea în Liga 2. 

Tradițional în acest an, trupa antrenată de Cosmin Petruescu a revenit pe tabela de marcaj, după ce Marius Coman marca pentru maramureșeni. Antrenorul timișorenilor le cere elevilor săi mai multă atenție în debuturile de partidă.

Cosmin Petruescu, după Ripensia - Recea 2-1

„Trei puncte extrem de importante pentru noi. Era esențial să câștigăm. Nu mai vreau să trăim doar astfel de meciuri, poate reușim și noi să marcăm primii, să conducem pe tabela de marcaj și să gestionăm altfel partidele respective. Vine un alt meci dificil, decisiv pentru Slatina, extrem de important pentru noi. Sper să revenim cu punct sau puncte”, a apreciat antrenorul Ripensiei, Cosmin Petruescu, după partida cu ACS Fotbal Comuna Recea.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

INTERVIU EXCLUSIV „M-aș bucura din tot sufletul să promovăm alături de Rapid” » Interviu cu Mircea Bornescu, team-manager FC U Craiova: ce le transmite suporterilor

Mihai Iosif, declarația serii după victoria cu Dunărea Călărași: „Dacă aveam o baghetă magică, o înviam pe mama”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close