FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, răspuns tăios pentru Edi Iordănescu: „Mi se pare o problemă tupiestă, vezi de treaba ta, antrenează echipa că eşti antrenor”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 10:57 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 11:33

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, i-a răspuns lui Edi Iordănescu (42), antrenorul de la CFR Cluj, care le-a cerut tuturor celor din play-off să nu mai discute despre arbitrajele din Liga 1.

După meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, scor 0-0, Edi Iordănescu a vorbit despre Gigi Becali la interviu. Antrenorul „feroviarilor” a criticat intervențiile dese ale latifundiarului pe tema arbitrajului și a propus ca nimeni din play-off să nu vorbească despre prestațiile oficialilor până la finalul sezonului. Gigi Becali i-a răspuns lui Edi Iordănescu, în stilul caracteristic.

Gigi Becali: „Vreau să-i transmit ceva lui Edi”

„A fost un meci unde nu mă pricep eu la fotbal bine, că aşa a zis Edi, aşa că nu mă pricep la fotbal, dar îmi convine rezultatul. Mai vreau să-i transmit lui Edi ceva. El e antrenor, să-şi vadă de treaba lui, să nu mai comenteze ce fac patronii şi să nu mai propună el. Că ne propune el nouă, nenea Edi, să nu mai vorbim despre arbitraj, nimeni. Măi nenea Iedi, vezi de treaba ta, antrenează echipa şi lasă filosofia, nenea Iedi (n.r. îi greşește prenumele intenționat). 

La fotbal nu mă pricep, dar la arbitraj ştie toată lumea că, dacă pune mâna Camora şi apără Camora mingea cu mâna, este 11 metri (n.r. - FCSB a solicitat un penalty în meciul tur dintre CFR și FCSB, 2-0). După inventează un 11 metri şi ştie toată lumea că trebuia 6 puncte la noi, în plus, şi Edi avea 7 puncte în minus. Nu un punct, că a zis că a recuperat Edi. N-a recuperat nimic Edi de când a venit. 

Este vorba despre 6 puncte dus şi întors, pe care le-au furat, şi cu încă unul, 7 puncte. Nu mai punem încă 2 puncte care le-a dat cadou arbitrul celălalt. 

Nu mă pricep la fotbal, dar dacă vine unu în careu şi îţi dă şi îţi rupe piciorul, ştiu că e 11 metri. Atunci să schimbe Edi regula, dacă îi dă şi îi rupe unul piciorul lui Tănase (n.r. - în meciul dintre Sepsi și FCSB), nu este 11 metri, Edi. Mi se pare o problemă tupiestă, vezi de treaba ta, antrenează echipa că eşti antrenor. Ce te bagi tu ce facem noi, conducătorii şi patronii?”, a declarat Becali pentru Telekom Sport

Ce a declarat Edi Iordănescu după Craiova - CFR Cluj

Mă deranjează că a început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor. Am înțeles că se pricepe la partea tehnico-tactică, dar hai să lăsăm arbitrajul în pace, pentru că îl influențează. Am avut două penalty-uri (neacordate) cu Dinamo și am ieșit noi hoți, cu buzunarele goale. Acum din nou un penalty clar, de necontestat. 

Se creează o imagine falsă, neadevărată. Propun ca odată cu începerea play-off-ului, să ne oprim toți din comentarea arbitrajului. Haideți să încercăm să nu mai comentăm. Nimeni! Toate echipele pot încerca asta, să ne abținem să comentăm, să nu mai punem presiune.

Trageți linie și analizați perioada de când am venit. Suntem pe plus, 10 puncte recuperate față de Craiova și 5 față de FCSB. E foarte greu să recuperezi într-un timp atât de scurt
- Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

DEZBATEREA ZILEI » Cine este favorită la câștigarea campionatului: FCSB sau CFR Cluj?

Mai multe știri despre FCSB:

FCSB, campioană peste tot! 9 concluzii după sezonul regulat al Ligii 1: cine pleacă cu prima șansă în play-off

A știut FCSB de ce renunță la Cupă! Planul blocării Stelei poate continua: „Le dăm replica milionarilor din Liga 3”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
1735307733349090
Vlad Pop  •  14 Aprilie 2021, 12:37

Monument de ipocrizie aceasta ca.ca.***. Tu in afara de antrenor, antrenor secund, preparator fizic, manager, scouter, duhovnic, ce nu mai esti? Ai ramas cu 4 consoane pe care le-ai botezat dupa chipul si asemanarea ta, au mai ramas doar iubitorii de circ, copilasii frustrati de 12 ani care rup toata ziua minecraft-ul si se uita la anime si puscariasii cu tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  13 Aprilie 2021, 21:21
Postat de legendavisinie pe 13 Aprilie 2021, 13:27

Patronul și finanțatorul fcsbiștilor este cărturar.

Ca sunteti plini de tupeu, nu mai mira pe nimeni, patronul dumneavoastra dl. Copos, ce "facultate" a facut? Vorbesc de patronul dumneavoastra, pentru ca actuala echipa e o clona psd-ista, mi-e antipatic oierul, dar cand apareti voi cu comentarii, sunteti de rasul lumii, mucles...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

orlick
orlick  •  13 Aprilie 2021, 19:02
Postat de fecesebistu1986 pe 13 Aprilie 2021, 14:17

Absolut corecta interventia lui Becali. Steaua fost furata in meciul cu CFR, dar si cu Sepsi, echipa de casa a CFR-ului, numai asa clasamentul putand fi atat de strans.

Problema e că le-au accidentat și jucatorii.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează