INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO ROMA

Ștefan Radu rupe tăcerea despre revenirea în România și e categoric! + Ce a văzut la Dinamo și i-a propus lui Inzaghi

Ștefan Radu. FOTO: Guliver/Getty Images
Ștefan Radu. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 11:28 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 12:02

Ștefan Radu (34 de ani), jucătorul intrat definitiv în istoria lui Lazio, neagă că ar fi rupt orice legătură cu România, așa cum fostul coleg Cristi Pulhac declarase recent

„El nici în vizită nu mai vine în România. A acceptat și și-a luat viața în piept. Acolo a rămas, nu-l mai interesează. A luat decizia corectă”. Declarația făcută recent de Pulhac a aprins spiritele în România, corul contestatarilor lui Ștefan Radu prinzând și mai mult glas la auzul acelei afirmații. Doar că, într-una dintre puținele sale apariții în presa din România, Ștefan Radu exclude varianta expusă de Pulhac.

Ștefan Radu: „Știți ceva? Nu sunt rupt de România!”

„Îmi face plăcere să vorbesc cu toți colegii mei de la juniori, sunt pe ambele chat-uri, cel de la 1986 și cel de la 1985. Rămânem cu amintirile noastre prețioase. Le-am și zis: «Chiar nu puteți să vă vedeți mai des?». Însă fiecare are problemele lui, viața lui. 

Așa și eu, am încercat să vin de fiecare dată în țară, anul trecut, cu pandemia, mi-a fost mai greu. Toți sunt parte din povestea mea și le mulțumesc. Și vă mulțumesc! Să știți ceva, Ștefan Radu nu e rupt de România!”, a afirmat Ștefan Radu, într-un interviu acordat celor de la playsport.ro

Ștefan Radu: „Am luat castane! Nea Cornel Țălnar nu te ierta!”

Ștefan Radu nu a uitat nici de perioada petrecută la Dinamo, clubul care l-a lansat în fotbalul mare. Fundașul lui Lazio a rememorat primii ani petrecuți în curtea „câinilor”, dezvăluind prin ce pățanii a trecut sub comanda lui Cornel Țălnar. 

„Trecerea spre Dinamo 2 a fost pasul spre fotbalul profesionist. Am vorbit cu nea Cornel Țălnar și așa e, de la el am învățat, prima oară, acest sistem drag mie, 3-5-2. Și i-am spus și lui Inzaghi asta, am o relație bună cu el, am fost colegi și acum îmi este antrenor. Le-am zis și colegilor că, pentru a învăța să joc în acest sistem, am luat și castane. Nea Cornel nu te ierta! Nu pot să uit, este exact ce ne spunea. Și mi-a folosit, mi-a folosit mult”, a afirmat Ștefan Radu, potrivit sursei citate. 

Ștefan Radu: „Pentru Dinamo, intru în zid!”

Ioan Andone m-a ajutat enorm, dânsul m-a debutat, a fost un moment incredibil, nu o să pot uita acel moment, apoi Mircea Rednic m-a promovat, m-a aruncat în luptă, mi-a dat încredere, a fost hotărâtor pentru mine. Auzisem că trebuie să merg la Jiul Petroșani, parcă erau unele discuții și cu Sportul Studențesc, însă ce mai contează acum ce trebuia să fie, important e că am rămas la Dinamo, la echipa la care am crescut și m-am dezvoltat. Pentru Dinamo intru în zid!
 - Ștefan Radu, fundaș Lazio

VIDEO Dezvăluire incredibilă făcută de Borcea: "Hai să vă spun eu cum l-am vândut pe Ștefan Radu!

Citește și alte știri de actualitate: 

Motivul pentru care Ștefan Radu a renunțat la naționala României: „Ăsta e adevărul, nu regret deloc” + „Atunci am vrut să mă retrag de tot”

FOTO Ștefan Radu, assist perfect în prelungirile din Verona - Lazio, 0-1: „A pictat cu stângul!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
creeperno290
creeperno290  •  13 Aprilie 2021, 22:42

Nu e onoare sa joci intr-o nationala controlata de pile si spagi

946199078754644
Tavi A'visi  •  13 Aprilie 2021, 22:24

Cine spune ca este o onoare sa joace doar pentru Lazio si nu pentru Romania nu mai are nimic cu Romania. Pentru mine este egal zero. Nu ma intereseaza ce record a stabilit. Recordul lui este = zero pentru mine. Daca toti fac ca el atunci cine lupta pentru Romania, cine ne reprezinta?

craftiet
craftiet  •  13 Aprilie 2021, 17:38
Postat de bjk86 pe 13 Aprilie 2021, 16:47

Asta iti aduce tie bucuria mult visata? Da,ma, poate ca Dinamo va retrograda, poate ca se va desfiinta dar de murit nu va muri niciodata pentru ca Dinamo traieste prin inimile a milioane de Romani. Dinamo ramane in istorie, tu si altii ca tine, o sa dispareti si nu o sa-i pese nimanui, nu isi va aminti nimeni de *** ca voi..

*** daca tu crezi ca vitanul tau barzesti o sa mai existe vreodata dupa ce se desfiinteaza. explica-mi mie cum ar mai putea exista? este imposibil. de aia sunteti disperati,voi daca retrogradati va desfiintati pe vecie,peste 5 ani nu o sa isi mai aduca nimeni aminte ca ati existat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close