FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH, mesaj de ultim moment pentru suporterii lui Dinamo: „Nu credeam că vom ajunge vreodată să pronunțăm asta”

Suporterii încearcă să o salveze pe Dinamo. FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Suporterii încearcă să o salveze pe Dinamo. FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 14:10 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 14:42

Fanii din proiectul socios „Doar Dinamo București” au anunțat astăzi că mai au nevoie de 30.000 de euro pentru a achita datoriile restante către ANAF. Termenul limită e 14 aprilie, altfel „câinii” vor pierde baza de la Săftica. 

  • CONTEXT: Existența lui Dinamo este amenințată de o nouă datorie importantă. Fanii-acționari din DDB au reușit să achite datoria pentru ca Dinamo să obțină licența pentru sezonul viitor, iar acum cer sprijinul fanilor lui Dinamo pentru a stinge o altă datorie presantă.

Dinamo riscă să-și piardă baza de pregătire de la Săftica, dacă nu va fi achitată suma de 35.000 de euro până la finalul zilei de miercuri, 14 aprilie. Anunțul a fost oficializat de acționarul minoritar, DDB, care a solicitat celor peste 14.000 de socios să pună din nou umărul la salvarea situației.

De ieri și până astăzi, suporterii dinamoviști au strâns 5.000 de euro. Le mai trebuie încă 30.000 pentru a fi siguri că nu rămân fără baza de antrenament de pe DN1.

PCH: „Intrăm în cea mai dură perioadă prin care clubul e obligat să treacă”

„Luna în care ne jucăm existența. Intrăm astăzi în cea mai dură perioadă prin care clubul este obligat să treacă. Diseară întâlnim Astra, în Cupă, pentru ca peste numai trei zile să intrăm și în lupta pentru evitarea retrogradării din play-out. Da, câinilor, nu credeam că vom ajunge vreodată să pronunțăm asta, însă trebuie să înfruntăm realitatea. Urmează meciuri cât o finală, toate! Jucătorii trebuie să dea totul, pentru a scoate Dinamo la lumină! 

Noi trebuie să ne facem treaba în continuare, pentru a salva clubul! E o misiune infernală, știam asta, dar ne-am asumat-o, pentru că nu concepem viața fără Dinamo al nostru sfânt! Astăzi și mâine suntem nevoiți să mai trecem un hop. Trebuie să salvăm împreună Săftica. Pe 14 aprilie trebuie să virăm rata către ANAF, altfel baza intră în posesia statului. Suntem aproapesă reușim. Sold out și Săftica rămâne a noastră. Încă 30.000 € și o scoatem la capăt și de data asta!”, se arată în comunicatul emis de suporteri. 

Dănciulescu se implică din nou pentru a-i salva pe „câini”

PCH, mesaj de ultim moment pentru suporterii lui Dinamo: „Nu credeam că vom ajunge vreodată să pronunțăm asta”

Mai mult, în încercarea de a face rost de bani, reprezentanții DDB încearcă din nou să scoată la licitație obiecte valoroase din istoria clubului. Așa cum s-a întâmplat și anul trecut, legenda Ionel Dănciulescu s-a implicat în cauza fanilor: „Corbul” scoate la licitație biletul de la meciul cu numărul 500 în Liga 1.

„Danciu ne-a dat toate trofeele din casă, tot ce avea prin vitrine. Și erau multe. Și medalii și cupe și tricouri. Pentru că trebuia să strângem banii de licență anul trecut. A păstrat obiectul cel mai mărunt, dar cu cea mai mare valoare sentimentală: BILETUL de la meciul cu numărul 500. Biletul care atestă intrarea glorioasă în istoria fotbalului din România. Un record aproape imposibil de doborât de acum înainte.

L-a păstrat și pentru că l-am rugat să nu-l pună la bătaie. L-am implorat să nu înstrăineze bucata asta de hârtie care valorează cât o viață de fotbalist. Un document care trebuie să rămână cumva în vitrinele Muzeului Dinamo. Acum ne imploră el să acceptăm să scoatem la licitație biletul, pus cu grijă în ramă, alături de poza lui cu autograf. Sperăm din toată inima să fie adjudecat de cineva care să-l păstreze pentru muzeu, unde îl vom expune alături de numele persoanei respective și de povestea acestei licitații prin care încercăm să salvăm Pământul lui Dinamo. Licitația pornește de la 500€”, se arată în comunicatul „câinilor”.

VIDEO Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Un fost jucător le ridică moralul „câinilor”: „Dinamo e Dinamo și rămâne în Liga 1! Niciodată nu poate să moară”

Gigi Mulțescu, avertizat de una dintre emblemele lui Dinamo: „Cu siguranță va fi schimbat, chiar dacă salvează echipa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  14 Aprilie 2021, 03:04

lasati mai baza aia...acolo se fac numai paranghelii departe de ochii lumii...la ce joaca acum Dinamo nu are nevoie de baza..abia se misca pe teren (oricare ar fi el)...asta e gargara ..Dinamo dispare...da...dispare din liga 1 dar exista si liga 2...acolo isi vor face o alta echipa ..o alta generatie ....si va reveni atunci cand va exista valoare reala in fotbal ca echipa....in rest pupatii in cur pe Badea , Negoita ...si alte *** care stau de ani de zile pe salarii uriase la Dinamo ...chipurile actionari...daca sunt actioanri sa bage bani...nu sa se lauda ca sunt si se plang cand baga bani....imi pare rau dar realitatea e cruda ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno290
creeperno290  •  13 Aprilie 2021, 22:43

Ce ramane sa bage cortacero. Din ns albolut ala ar trebui sa incaseze ceva bani

bodystyle74
bodystyle74  •  13 Aprilie 2021, 18:12

Pun pariu ca pana maine mai apar 30000.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează