FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Gigi Becali, după ce Cornel Dinu a declarat că o vrea pe FCSB campioană: „Probabil de asta a spus-o”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 15:09 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 15:39

Gigi Becali a comentat astăzi și declarația surprinzătoare oferită de Cornel Dinu, cel care a spus că și-ar dori ca FCSB să câștige titlul în acest sezon.

Latifundiarul consideră că afirmația „Procurorului” vine după ce l-a ajutat pe acesta cu medicamente împotriva COVID-19, așa cum a procedat și cu alți oameni de fotbal din România.

„Cornel Dinu are păcatele lui, dar în fotbal e drept. E vocea dreptății, el a văzut că ne fură arbitrii. Eu i-am fost și aproape când a avut nu știu ce probleme cu COVID-ul. Eu îl respect, i-am trimis medicamente fără să ceară. Probabil și din chestia asta. De-aia e bine să răspunzi cu pace”, a declarat Gigi Becali, la Pro X. 

Dezbaterea zilei, 12 aprilie » FCSB, CFR sau Craiova - cine e favorita la titlu în Liga 1?
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 12 aprilie » FCSB, CFR sau Craiova - cine e favorita la titlu în Liga 1?

Cornel Dinu: „M-aș bucura ca FCSB să câștige campionatul”

Cornel Dinu (72 de ani) a tras două concluzii la finalul sezonului regular din Liga 1. A explicat și de ce a spus încă din ianuarie că vrea ca FCSB să câștige titlul.

Cornel Dinu, unul dintre cei mai importanți oameni din istoria lui Dinamo, a surprins cu dorința afirmată la începutul anului. Vrea ca FCSB să câștige titlul, iar motivul este unul simplu. Apreciază investițiile făcute în tinerii fotbaliști români.

„Una dintre concluzii este scăderea clară a nivelului de joc, din multe puncte de vedere. Al doilea lucru, eu sunt mai sentimental și țin altfel cu pământul fotbalului nostru, cu toată responsabilitatea spun că m-aș bucura ca FCSB, fosta, actuala Steaua, cum vreți voi, să câștige acest campionat. Tocmai pentru că joacă cu majoritatea jucătorilor români, crescuți în propria pepinieră. Sunt un exemplu de urmat. Revenirea și ridicarea fotbalului nostru nu se poate realiza decât prin astfel de eforturi. Aceasta e calea”, a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

Clasamentul la startul play-off-ului:

EchipăPuncte
1. FCSB 33*
2. CFR Cluj 32
3. CS Universitatea Craiova 29
4. Sepsi Sf. Gheorghe 23*
5. Academica Clinceni 22
6. FC Botoșani  21
  • *au beneficiat de rotunjire

VIDEO Ionuț Chirilă: „Dacă blocul funcțional ar jucătorilor tineri devine puternic, FCSB poate fi o nucă tare”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali îi jignește pe arbitri: „Dracii le-au întunecat mintea!” + „Știți ce mi-a spus duhovnicul lui Edi Iordănescu despre el?”

Gigi Becali știe unde s-a „defectat” FCSB și trage un semnal de alarmă: „Vă dați seama ce probleme o să avem?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mario78a
mario78a  •  13 Aprilie 2021, 15:55
Postat de realcf pe 13 Aprilie 2021, 15:42

"Actuala Steaua"! Bravo domn Dinu!

real madrid e fc fcsb !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

realcf
realcf  •  13 Aprilie 2021, 15:42

"Actuala Steaua"! Bravo domn Dinu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează