FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV A dat-o Hagi în bară? Ultima decizie încinge atmosfera la Viitorul

Gheorghe Hagi este total nemulțumit de cum a arătat Viitorul în actuala stagiune
Gheorghe Hagi este total nemulțumit de cum a arătat Viitorul în actuala stagiune

Articol de - Publicat marti, 13 aprilie 2021 17:00 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 17:32

Cătălin Anghel, noul antrenor al Viitorului, nu este pe placul jucătorilor, iar problemele constănțenilor ar putea continua.

După demiterea lui Mircea Rednic, Hagi a decis ca Anghel să preia frâiele echipei care a ratat pentru al doilea an la rând play-off-ul. Asta și pentru ca patronul Viitorului să aibă un control mai mare asupra pregătirii tehnico-tactice.

„Vrem să revenim la conceptul nostru. Va fi un efort comun, împreună cu staff-ul și cu Gică, cu care vorbesc foarte mult”, declara noul „principal” al dobrogenilor înaintea meciului cu Gaz Metan, pierdut în cele din urmă cu 0-2.

Cătălin Anghel nu e simpatizat la Viitorul

O parte dintre jucători, în special cei cu ștate vechi la malul mării, nu au fost încântați de promovarea lui Cătălin Anghel. În perioada în care acesta era „secundul” lui Hagi, imaginea lui era mai degrabă negativă în rândul fotbaliștilor.

Surse autorizate ale Gazetei susțin că Anghel era privit drept un „spion” în vestiar, informându-l pe Hagi de fiecare dată când observa vreo abatere. Astfel, elevii „Regelui” se fereau de Cătălin Anghel. Paradoxal, căci la majoritatea echipelor antrenorii secunzi sunt mai apropiați de jucători în comparație cu „principalul”.

Program play-out Liga 1 » Se anunță infern! Dinamo și Viitorul, pe locuri de baraj + Meci greu pentru „câini” încă din prima rundă
PLAY-OUT
Program play-out Liga 1 » Se anunță infern! Dinamo și Viitorul, pe locuri de baraj + Meci greu pentru „câini” încă din prima rundă

Mircea Rednic l-a atacat

La începutul lunii martie, „Puriul”, pe-atunci A1 la Viitorul, afirma după o remiză cu Academica Clinceni, 1-1, că echipa sa nu pierduse până la vremea respectivă decât în perioada în care el, infectat cu COVID-19, fusese izolat. Trimitere clară la Anghel, cel desemnat să pregătească gruparea în negru-albastru în lipsa lui Rednic.

„Să nu uităm că Viitorul nu a pierdut cu Mircea Rednic pe bancă! Au pregătit alții echipa și au pierdut”, spunea fostul antrenor al campioanei din 2017, referindu-se la eșecurile în linie cu CFR, Voluntari și Argeș.

Hagi a stat departe în mandatele lui Ruben de la Barrera și Rednic, dar acum a spus că vrea să fie alături de Cătălin la anumite antrenamente, să încerce să organizeze lucrurile împreună. Deci va fi mult mai aproape de echipă
Gică Popescu, președinte Viitorul, în emisiunea „Liga Digi Sport”

A dat-o Hagi în bară? Ultima decizie încinge atmosfera la Viitorul
Cătălin Anghel are misiunea de o îndepărta pe Viitorul de zona periculoasă a clasamentului

Cătălin Anghel, fost mijlocaș la Farul, a antrenat-o pe Viitorul între 2009 și 2013, reușind să îi aducă pe constănțeni în Liga 1. Le-a mai pregătit pe CSO Ovidiu și Săgeata Năvodari. Din 2015 a devenit „secundul” lui Hagi la Viitorul, poziție pe care a ocupat-o și după pasul în spate făcut de „Rege” vara trecută.

26 februarie 2021esta data singurului succes bifat de constănţeni în precedentele 15 runde, 5-0 cu Dinamo, interval în care Viitorul a mai înregistrat 8 remize şi 6 înfrângeri

Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona: „Le iubesc pe amândouă

Citește mai multe articole despre Viitorul:

Gică Popescu își face „mea culpa” pentru rezultatele Viitorului: „Recunoaștem situația de criză. Asta a fost greșeala majoră”

Dezvăluiri surprinzătoare despre Gică Hagi: „A avut oferte de acolo. De ce să nu se ducă?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
remarque
remarque  •  14 Aprilie 2021, 08:38
Postat de right_wing_resistance_romania pe 14 Aprilie 2021, 08:30

Viitorul are mai multi suporteri pe stadion decat fcsb-ul meci de meci. Cat despre abonati, au de 10 ori mai multi. Te-ai uitat pe statistica invers?

asta schimba cu ceva realitatea spuselor mele? Faptul ca exista si altii in aceeasi situatie, nu da sens echipei lui Hagi. Cand dispar Hagi si Becali, ca doar orice om moare, o sa dispara si Viitorul si FCSB. Dar as miza ca vor disparea mai repede.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  14 Aprilie 2021, 08:38
Postat de Constantin Stancu pe 13 Aprilie 2021, 18:17

Lista marilor transferuri: Baluta- rezerva D. Kiev(mila lui Lucescu) Dragus- rezerva prin Italia Hagi- rezerva Gl.Rangers Etcetera Doar R.Marin joaca la o potentiala retrogradata. Mare academia! "Filozofia" de joc a Viitorului cu totul neinteleasa de noi profanii! Cam astea ar fi de zis!

Hai sa comparam cu fc fcsb sa care rupe pe piata transferurilor. Man la Parma si ceilalti 99% in tarile arabe. 0 jucatori din propria pepeniera, fotbalisti adunati din toate colturile tarii pe tot felul de blaturi cu botosani, Hermmastad si altii. Academie 0 la restul echipelor in afara de Viitorul si Sepsi.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  14 Aprilie 2021, 08:30
Postat de remarque pe 13 Aprilie 2021, 21:19

Viitorul, echipa fara suporteri, fara nume, fara suflet, fara sens si fara viitor. Un moft a lui Hagi. Atata tot

Viitorul are mai multi suporteri pe stadion decat fcsb-ul meci de meci. Cat despre abonati, au de 10 ori mai multi. Te-ai uitat pe statistica invers?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează