FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Florin Talpan îi atacă pe șefii CSA Steaua și pe Ogăraru: „Câștigă mii de euro pentru poze cu ursuleți” + mesaj acid pentru galeria FCSB: „Nu mi-e frică nici dacă veniți cu turma”

Florin Talpan nu a iertat pe nimeni într-un mesaj postat pe Twitter
Florin Talpan nu a iertat pe nimeni într-un mesaj postat pe Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 18:43 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 19:36

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a avut o serie de atacuri către mai multe persoane, atât de la Clubul Sportiv al Armatei, cât și de la FCSB.

Într-un mesaj postat pe Facebook, colonelul s-a luat de George Ogăraru, team managerul echipei Steaua, dar și de conducerea clubului militar.

„Și-au permis să își bată joc de mine și de munca mea de ani de zile, reținându-mi din salariu o sumă considerabilă, iar alții câștigă mii de euro pe lună pentru poze pe Facebook cu ursuleții”, și-a început Talpan mesajul, referire la gestul caritabil făcut de CSA Steaua la meciul cu FCSB 2, când în tribună au fost 101 de ursuleți, în scopuri caritabile.

Florin Talpan se ia de judecători și de fanii FCSB: „Puteți să veniți cu turma, nu îmi e frică!”

Juristul de la CSA Steaua i-a atacat și pe judecătorii care se ocupă de procesul dintre CSA Steaua și FCSB, dar și de fanii echipei lu Gigi Becali.

„Nu mă impresionează faptul că astăzi au fost în sală șapte persoane împotriva mea! Este nelegală admiterea în principiu de astăzi a intervenienților accesorii pentru motive larg expuse în probatoriul dosarului! Cererile de intervenție au fost formulate doar în scopul de a tergiversa cauza! Astăzi în sală a fost o judecată ca la piață! Două ore la barā pentru discutarea admiterii în principiu care se putea soluționa rapid! 

Dacă la judecarea fondului s-au «dezgropat» toate arhivele instanțelor, văd că se încearcă acum «redezgroparea» arhivelor, căutare de probe chiar la FRF și LPF ! Așa zisul președinte al asociației, Boglea, nu avea mandat special de reprezentare la dosar și nu a depus de la Judecătorie înregistrarea comitetului director, a cenzorului și nici a hotărârii adunării generale care îl mandatează să reprezinte «buticul» în instanță.

Concluzionând, nu îmi este frică nici dacă veniți cu turma la instanță! Aștept să râd la urmă”, a adăugat Talpan.

Mesajul integral al lui Florin Talpan:

In conditiile in care unii, si -au permis sā isi batā joc de mine si de munca mea de ani de zile, retinandu-mi din salariu o suma considerabila de bani,iar altii ... castiga mii de euro pe luna... pentru poze pe facebook cu ursuleti.....Eu inca mai rezist! Mā intreb si eu pana cand! Va intreb si pe voi... suporterii care ma iubiti atat de mult cum sustineti ... dacā ati fi multumiti sa lucrati,cand ati fost sanctionati abuziv doar pentru ca ati trimis o notificare la FRF indeplinindu-va obligatiile profesionale ?! Pana cand? 

Cei care mă cunosc bine, știu că eu nu mă antepronunț în dosare. Și nu mă bucur înainte. Prefer să rad la sfârșit! Mă lasă rece atacurile unora în presă, nu mă impresioneaza faptul că astăzi au fost in sala șapte persoane împotriva mea! Este nelegală admiterea în principiu de astăzi a intervenienților accesorii,pentru motive larg expuse în probatoriul dosarului! Cererile de intervenție au fost formulate doar în scopul de a tergiversa cauza! Astăzi în sală a fost o judecată ca la piață! Două ore la barā pentru discutarea admiterii în principiu care se putea soluționa rapid!

 Dacă la judecarea fondului s-au «dezgropat» toate arhivele instanțelor, văd că se încearcă acum,iar «redezgroparea « arhivelor, căutare de probe chiar la FRF și LPF ! Așa zisul președinte al asociației Boglea nu avea mandat special de reprezentare la dosar, nu a depus de la Judecătorie înregistrarea comitetului director, a cenzorului și nici a hotărârii adunării generale care îl mandatează să reprezinte «buticul» în instanță.

 Cu toate acestea, a fost admis ca și reprezentant! În privința firmei de apartament deschisă în UK, aceasta nu și -a demonstrat nici un interes legitim în speță! Cu toate acestea, desi lipsite de interes, desi formulate cu rea credinta si doar in scopul de tergiversare,cererile au fost admise!Interesantă a fost discuția judecatoarelor cu intervenienții privind FRF și LPF, curiozitatea judecatoarelor privind cele două instituții!

De reținut este faptul că nu are relevanță admiterea în principiu a acestor asociații decât asupra termenului de judecată care va fi clar tergiversat! În privința probelor « ascunse « de subsemnatul, acuzațiile sunt hilare! Plecând de la un principiu de bază al dreptului pot să vă precizez: cine vine în fața instanței trebuie să probeze ! Deci, fcsb istilor ... aduceți proba dacă există! Puteți « dezgropa morți »,rasturna arhive... realitatea este unică; palmaresul este al nostru, al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București! Acesta nu a fost înstrăinat, nu a fost cedat nu a fost vândut! Dacă da?! Unde este proba?

Concluzionând, nu îmi este frică nici dacă veniți cu turma la instanță! Mie îmi este frică doar de Dumnezeu! Aici nu este vorba doar de palmares ci este vorba de munca mea de o viață!

Nu îmi este frică nici de instanța incorectă, deoarece există și strămutare în CPC... nu îmi este frică nici de o judecare nelegală deoarece există și cale de atac! Voi solicita în mod imperativ înregistrarea cauzei! Aștept o mișcare greșită... deoarece eu știu pașii...

Până una alta, astept să râd la urmă!
-Florin Talpan

VIDEO  „Ai jucat la Steaua sau la FCSB?” » George Ogăraru: „Dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân?”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua: 

A știut FCSB de ce renunță la Cupă! Planul blocării Stelei poate continua: „Le dăm replica milionarilor din Liga 3”

EXCLUSIV Barajul CSA - FCSB 2 pe noul stadion Steaua? Când preia MApN arena + planul pentru inaugurare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
883135188391540
Popa Corneliu  •  14 Aprilie 2021, 12:40

Nu are MApN ce sa faca cu milioanele de euro, poate la inzestrarea cu armament, poate la demersuri sociale pentru ofiterii activi sau pensionari?

883135188391540
Popa Corneliu  •  14 Aprilie 2021, 12:37

Un narcisist si un megaloman! A nenorocit un club de traditie! N-a inteles ca desprinderea lui Becali de Armata, a fost un demers pentru a continua pe plan sportiv FCSB=Steaua! El nu vede ca nici o sectie din cadrul clubului numai are rezultate? Daca nu injecta "oierul" milioane de euro/dolari in infracstructura si jucatori si sa mentina standardele cat mai sus, sportiv si material, nu-l mai chemau cei de la INI, la demolare, sa-si recupereze investitiile!

cri5ti
cri5ti  •  14 Aprilie 2021, 11:06

se cam impute treaba pe la CSA Regal Sport Talpan București.... derbedeul simte ca nu mai poate obține postul mult râvnit și începe sa arunce vorbe și jigniri în stânga și-n dreapta

Vezi toate comentariile (47)
Comentează