FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - DINAMO 1-0

VIDEO Gigi Mulțescu și-a anunțat demisia! Pleacă de la Dinamo după meciul cu Astra: „Nu mai există nicio șansă!”

Gigi Mulțescu pleacă de la Dinamo +14   FOTO
Gigi Mulțescu pleacă de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 20:30 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 21:44

Gigi Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo! Tehnicianul de 69 de ani a renunțat la post după înfrângerea cu Astra, scor 0-1, în turul semifinalelor Cupei Românei.

Cronica meciului Astra - Dinamo 1-0

La fel ca după 1-3 cu Academica Clinceni, Mulțescu și-a anunțat din nou plecarea de la Dinamo. Antrenorul care a stat patru meciuri la Dinamo spune că acum nu va mai accepta să continue. Acesta a spus că a revenit asupra primei decizii pentru a-i ajuta pe „câini” în acest meci.

Dinamo are un nou antrenor! Acord total cu Dusan Uhrin
ASTRA - DINAMO 1-0
Dinamo are un nou antrenor! Acord total cu Dusan Uhrin

VIDEO Gigi Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo

„Nu mă întrebați de jocul de vineri pentru că nu voi mai fi aici! O să îmi depun demisia pe cale amiabilă! Nu mai există nicio șansă să mă răzgândesc. E un cumul de factori. Mă opresc aici!

Nu i-am anunțat pe jucători încă. Vă anunț acum pe dumneavoastră! De mâine nu voi mai fi antrenorul lui Dinamo. Voiam să îmi dau demisia de la meciul trecut, dar nu voiam să fac valuri pentru acest meci. Jucătorii aveau nevoie de liniște.

Cred că mai sunt șanse de salvarea și cred că mai sunt antrenori care ar vrea să preia echipa”, a spus Gigi Mulțescu după meci.

4 înfrângeriare Gigi Mulțescu la Dinamo, în 4 meciuri: 0-1 cu Poli Iași, 0-1 cu CFR Cluj, 1-3 cu Academica Clinceni, 0-1 cu Astra

Citește mai multe știri despre Astra - Dinamo:

I-a păcălit doar un meci! După golul luat din corner, Kongshavn mai comite o gafă

Faze controversate în Astra - Dinamo! „Câinii” au cerut de două ori penalty

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  14 Aprilie 2021, 08:42
Postat de doar..titi pe 13 Aprilie 2021, 23:33

nu tata ..echipa-i praf ..a dominat-o astra fizic !!din pacate pentru voi ..multi sunt deja expirati !!s-a gresit managementul ..trebuia sa mergeti pe mana tinerilor !!

mai degraba tactic decat fizic ne-au dominat. ei oricum au stat cvasi permanent la cutie, dar f bine asezati. bine, ca sa treci de un bloc defensiv solid, trebuie sa cari mingea aia mult mai repede si nu doar pe 'semicerc' ca la handbal , trebuie viteza, ruperi de ritm, driblinguri, pase filtrante, preluari spre poarta, capitole la care suntem deficitari cu siguranta. a spus si Multescu, in gura portii trebuie sange rece, rafinament, numai cu hei-rupul e greu.

di.canio
di.canio  •  14 Aprilie 2021, 08:06

Mulți dp aici îl vroiau pe Rednic. Rednic este total depășit, la Viitorul a avut un lot net superior celui de la Dinamo și nu a făcut nimic! Omul nu vine dacă nu sant bani sa își ia Luana ceva comisioane! Rednic trebuie sa se lase de antrenorat așa cum a făcut-o și Andone, Cârțu și alții care au conștientizat ca sunt depășiți! Bergodi nu ar veni la Dinamo in situația actuala la fel și Conceicao! Este de admirat și respectat ca Uhrin Jr are curajul sa vina in aceasta situație la Dinamo! Sincer arată ca este un profesionist adevărat! Ma mir ca boardul DDB, după Neagoe și Gane nu a apelat la Papura “papi” :)))) Problema nu este la antrenor, este la lotul lui Dinamo! 3 echipe au cel mai slab lot posibil de diviza B: Dinamo, Iași și Sibiul!

doar..titi
doar..titi  •  13 Aprilie 2021, 23:33
Postat de redbuldog pe 13 Aprilie 2021, 21:46

Gogule avem fotbalisti neica numai ca trebuie sa stii cum sa-i pui in teren,singurul post deficitar e fundasul dreapta,sa vazut si azi ca pe acolo se iau goluri puerile,normal portarul norvegian e de amatori,iar Puljici,Gol si Fabrini fac figuratie de multe etape,cu Esanu in poarta,cu Sorescu lasat sa joace ce stie,adica in atac,cu mai multa sustinere pentru Nemec,unul din tinerii Blejdea, Mihaiu, Magureanu,Moldoveanu,Bani pot fi solutii,e vorba de o sansa,un rezultat care sa descatuseze echipa!Si mai e o ultima conditie,ca sa obtinem niste rezultate: arbitrii sa fluiere Corect si cand trebuie,fapt ce cu 1-2 exceptii NU sa intamplat anul asta..!

nu tata ..echipa-i praf ..a dominat-o astra fizic !!din pacate pentru voi ..multi sunt deja expirati !!s-a gresit managementul ..trebuia sa mergeti pe mana tinerilor !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează