FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA - RAPID 1-0

Iosif e nemulțumit, dar nu de jocul echipei: „Fac un apel public”

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, nu disperă după înfrângerea cu FC U Craiova, 0-1 (etapa #4 a play-off-ului din Liga 2). +44   FOTO
Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, nu disperă după înfrângerea cu FC U Craiova, 0-1 (etapa #4 a play-off-ului din Liga 2).

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2021 23:04 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 00:27

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, nu disperă după înfrângerea cu FC U Craiova, 0-1 (etapa #4 a play-off-ului din Liga 2).

„Nu putem să câștigăm întotdeauna. Am fost criticați și după 5 victorii. Astăzi am pierdut, se întâmplă, nu jucăm singuri, avem și adversari. N-am putut să-i desfacem, asta este. Dacă vă uitați, toate echipele care au jucat cu noi au fost determinate. După, au căzut fizic. 

Am fost determinați, doar că n-am găsit calea spre gol. Nu e o luptă în doi, ci în 6, nu e nimic clarificat. De ce să nu ne luăm revanșa la retur? Ne desființam sau ce? Vom trata fiecare meci la victorie. 

Fac un apel la autorități, să facă lucrurile la fel pentru toată lumea. Noi n-am avut suporterii alături așa cum au avut ei azi (n.r. - fanii oltenilor s-au strâns lângă stadion)

Mental nu poți fi mereu la capacitate maximă. Am jucat ultimele două meciuri din sezonul regulat cu sabia în gât. Nu e ușor să evoluezi întotdeauna așa”, a declarat Iosif la Telekom Sport 1.

FC U Craiova domină play-off-ul din Liga 2

Singurul gol al partidei a fost reușit în minutul 12. Compagno a profitat de spațiile mari existente în defensiva oaspeților și a marcat cu poarta goală din centrarea excelentă a lui Huyghebaert. Deși a jucat în superioritate numerică aproximativ 30 de minute, Rapid nu și-a creat nicio ocazie importantă pe „Oblemenco”.

Cele mai tari imagini din partida FC U Craiova - Rapid 1-0

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+40 FOTO

Show pirotehnic la stadionul „Ion Oblemenco”: atmosferă de derby la FC U Craiova - Rapid

Citește mai multe știri din Liga 2:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
argus
argus  •  22 Aprilie 2021, 19:48

"Am fost criticați și după 5 victorii. Astăzi am pierdut, se întâmplă, nu jucăm singuri, avem și adversari. N-am putut să-i desfacem, asta este" (https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/fc-u-craiova-rapid-1-0-mihai-iosif-concluzii-629691.html) Daca si crede ce spune, atunci este grav! 1. echipa a uita sa paseze, abuzand de mingii lungii; 2. l-a titularizat si mentinut pe Ionita in echipa desi a fost inexistent in atacul echipei (de jucat ambele faze, atac-aparare, nici vorba; 3. jucatorii paseaza total aiurea "in spate", si nu odata gresesc pasele. Ce vreau sa spun, este ca sa fie mai atent la aspecte ce nu au legatura cu oboseala cat cu pregatirea. cu desemnarea echipei de start, fara jucatori care, precum Ionita, nu au confir,mat in nici un meci!

ray51
ray51  •  20 Aprilie 2021, 15:59

Rapidul NU stie sa joace in superioritate numerica. La fel CFR-ul nu stie . Doua echipe penibile. Ba mai mult, din 4 ocazii de a ajunge pe primul loc, CFR-ul le-a ratat pe toate.

859779594095355
Nick Rasu  •  20 Aprilie 2021, 02:55

Rapidul nu are nici o sansa sa promoveze nici anul asta....In ultimele 20 de minute cu un om in plus nu au reusit sa intre in careul de 16 m al oltenilor...Cel mult locu 3

Vezi toate comentariile (3)
Comentează