FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

Căpitanul lui FC U Craiova se revoltă după victoria cu Rapid: „Suntem adevărata Universitatea Craiova și nu primim pic de respect!”

Dragoș Albu, alături de finanțatorul Adrian Mititelu jr. +44   FOTO
Dragoș Albu, alături de finanțatorul Adrian Mititelu jr.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 23:05 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 23:38

Dragoș Albu (20 de ani), căpitanul celor de la FC U Craiova, cere mai mult respect pentru echipa sa după victoria cu Rapid, 1-0. 

Cronica meciului FC U Craiova - Rapid 1-0, AICI

FC U Craiova a preluat șefia în play-off-ul Ligii 2 după victoria la limită cu Rapid de pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au ajuns la 45 de puncte, 3 peste alb-vișinii și 4 peste CS Mioveni, iar căpitanul Dragoș Albu cere respect pentru realizările echipei sale. Totodată, înțeapă CS Universitatea, clubul rival din oraș. 

Dragoș Albu, căpitan FC U Craiova: „Suntem Universitatea Craiova, terminăm pe primul loc”

„Au stat pe primul loc o etapă sau două și imediat toți au început să vorbească: «Rapidul în sus, Rapid în jos». Nu mi se pare normal ca noi să fim tot anul pe primul loc și să nu primim pic de respect. Suntem Universitatea Craiova și am dovedit în seara asta că ne merităm locul. Așa o să fie, o să terminăm pe primul loc. Suntem Universitatea Craiova, avem spirit, suntem o echipă unită și vom lupta până la sfârșitul campionatului, vrem să terminăm pe primul loc.

S-a văzut de la începutul campionatului că toți sunt împotriva noastră, noi le-am dovedit tuturor că suntem adevărata Universitatea Craiova, avem spirit de muncă și ați văzut atmosfera din seara asta, chiar dacă tribunele au fost goale noi am avut o atmosferă de echipă mare. Ar fi fost ceva senzațional (n.r. cu suporteri în tribune), din păcate nu am apucat să joc cu tribunele pline la Craiova, dar sunt conștient că pe viitor o voi face și voi avea mari rezultate la acest club.

De la începutul campionatului ne-am dorit să promovăm, Universitatea Craiova se va bate la locul 1, nu la locul 2, pentru că suntem o echipă mare. Nu putem să ne relaxăm, jucăm fiecare meci la victorie pentru ne dorim să câștigăm și să promovăm fără nicio grijă”, a spus Albu, la Look Sport. 

VIDEO. Show pirotehnic la stadionul „Ion Oblemenco”, la FC U Craiova - Rapid

Mai multe știri din Liga 2:

Momente tensionate la Craiova » Suporterii lui FC U s-au aprins când au văzut autocarul rivalei

Demisie de ultimă oră în play-off-ul din Liga 2: „Este o rușine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  20 Aprilie 2021, 17:40

"Noi suntem Universitatea Craiova" ! De ce trebuie ei s-o spuna mereu, sa convinga, s-o strige, sa se autosugestioneze si sa se autoflageleze ? Ferice de cei care nu trebuie s-o faca ! Inseamna ca adevarul este cu ei. :)

1099135603560693
Daniel Ciuca  •  20 Aprilie 2021, 11:32

Cine are numele si stema are tot,FC Booveni 2017 are ceva?Sa joace fotbal daca pot si om mai vedea...Clubul sportiv zice altceva,totusi,fata de mititei...

george_br
george_br  •  20 Aprilie 2021, 10:33
Postat de di.canio pe 20 Aprilie 2021, 07:45

Și poți sa argumentezi sau sa dovedești ceea ce spui?! Sau așa e , doar ca ai tu chef?! Voi suporterii lui Mititelu SRL, vedeți cât de asemănători sunteți cu cei ai lui FCSB?! Am văzut ieri imaginile din Craiova :))))) Or fi “Greii” galeriei “pe afara” , dar dacă întru in voi cu încă 8-9 de ai mei fac pariu ca deveniți fanii lui Extensiv Craiova!

Sezi calm, mai,Batman! Daca te-ai calma putin, ai avea sanse sa realizezi cat de penibil esti incordandu-te in spatele tastaturii.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează