GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Și Câștigătorul ... poți fi chiar tu! Predicții și cote pariuri Oscar 2021

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 16:16 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 16:18

Cel mai așteptat eveniment din lumea cinematografiei, Gala Premiilor Oscar 2021, are loc în noaptea de duminică spre luni, iar ceremonia poate fi urmărită în direct pe 26 aprilie, cu începere de la ora 03:00, pe platforma Voyo sau în reluare marți, 27 aprilie, pe postul TV Pro Cinema. 

Este cea de-a 93-a ediție din impresionanta istorie a Premiilor Oscar și se va desfășura în condiții speciale (din motive lesne de înțeles) la Teatrul Dolby, din Los Angeles. Acțiunea va fi completată din alte locații - Union Station din Los Angeles și altele două în Europa, la Londra și Paris.

Așa cum ne-a obișnuit an de an, agenția de pariuri online Unibet a pregătit din nou o ofertă excelentă Pariuri Oscar 2021, cu cote pentru fiecare categorie în parte. 

Dacă aveți de gând să condimentați evenimentul cu câteva pariuri pe filmele și actorii preferați, ar fi bine să știți că favoriții de anul acesta, cel puțin la categoriile principale, sunt ... aproape Sure Bets - deci au cote extrem de mici. Evident, nu doar la Unibet, ci la orice agenție care oferă pariuri pe Oscar 2021. Partea bună este fix reversul medaliei. Și anume faptul că avem cote excelente pentru ceilalți pretendenți la premii. 

Mai mult decât atât, foarte rar s-a întâmplat să nu apară măcar o surpriză de proporții, așa că merită să fim atenți la orice semnale ce vin pe rețelele de socializare cu aplicația Unibet pariuri pornită, pregătiți să plasăm oricând un pariu pe Oscar. Nu uitați de faptul că orice pariu de minim 25 RON plasat la Unibet până pe 30 mai înseamnă o șansă la premii de top cu N9ua campanie promoțională - iPhone 12 PRO, iPad Air 4, Smart TV, Macbook Air, Laptop gaming ASUS (ROG) Zephyrus (S15), Samsung S20 și multe, multe alte premii în bani cash, pariuri gratuite și rotiri gratuite. 

Cel mai bun film  

Pare că zarurile au fost deja aruncat aici. Nomadland, drama femeii de 60 de ani care pierde totul în timpul Marii Recesiuni, și-a adjudecat deja marile premii Leul de Aur la Veneția și la Globurile de Aur și are o cotă de doar 1.15 la Oscar, însă nu trebuie să uităm cum arătau cotele la pariuri pe Globurile de Aur 2021, The Trial of the Chicago 7 fiind favoritul numărul 1 și clasându-se pe 2, în cele din urmă. Acum, ecranizarea celebrului proces din 1969, în care câțiva activiști împotriva Războiului din Vietnam au fost acuzați de conspirație împotriva statului, are cota 7.00 la Unibet să câștige premiul pentru Cel mai bun film.

Și Câștigătorul ... poți fi chiar tu! Predicții și cote pariuri Oscar 2021

Cel mai bun actor 

Dacă la categoria Cel mai bun film mai sunt ceva șanse la surprize, la secțiunea Cel mai bun actor, pare cât se poate de clar că atât de mult râvnita statuetă va ajunge la regretatul Chadwick Boseman (a pierdut lupta cu cancerul pe 28 august 2020) pentru prestația din ultimul său film Ma Rainey’s Black Bottom. 1.07 este cota oferită lui Boseman, iar favoritul numărul 2 este Anthony Hopkins (The Father) cu o cotă de 7.50. Cel mai probabil, Boseman ar fi fost mare favorit și dacă s-ar mai fi aflat printre noi, însă cotele ar fi arătat cu siguranță altfel, iar legendarul Anthony Hopkins ar fi avut șanse mai mari la un nou Oscar, după cel obținut în 1992 - Cel mai bun actor în rol principal - The Silence of the Lambs

Și Câștigătorul ... poți fi chiar tu! Predicții și cote pariuri Oscar 2021

Impresionantul documentar Colectiv este favoritul numărul 3 la ambele categorii la care este nominalizat

Excelentul film al lui Alexander Nanau, primul film românesc nominalizat din istoria premiilor Oscar, pornește cu șansa a 3-a la categoriile Cel mai bun film internațional și Cel mai bun documentar. Documentarul observațional creionat excelent în jurul dramei din clubul bucureștean Colectiv, ce a dus la moartea a nu mai puțin de 64 de oameni, a impresionat foarte mulți critici, fiind deja inclus de National Board of Review în Top 5 cele mai bune filme internaţionale și desemnat de National Society of Film Critics din SUA Cel mai bun film într-o limbă străină. 

„Filmul a avut şi înainte de pandemie un succes mare la public şi critică, dar, odată ce oamenii au realizat că realitatea din România pe care o văd este atât de aproape de societăţile lor, s-a bucurat de un succes ieşit din comun la presa internaţională, fiind, între timp, dat ca unul dintre cele mai bune din lume din anul 2020. Ceea ce ne ajută foarte mult pentru vizibilitate şi vom vedea mai departe cum se va traduce asta în sezonul premiilor din America”, declara Alexander Nanau într-un interviu acordat publicației News.ro.  

Și Câștigătorul ... poți fi chiar tu! Predicții și cote pariuri Oscar 2021

Oferta de pariuri Unibet Oscar 2021 cuprinde cote pentru principalii favoriți nominalizați la categoriile Cel mai bun film, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor într-un rol secundar, Cea mai bună actriță într-un rol secundar, Cel mai bun film internațional, Cel mai bun film documentar, Cel mai bun film de animație, Cea mai bună melodie originală, Cel mai bun scenariu adaptat, Cel mai bun scenariu original, Cea mai bună imagine, Cel mai bun montaj, Cele mai bune decoruri, Cel mai bun film documentar scurt metraj, Cel mai bun scurt metraj, Cel mai bun scurt metraj de animație, Cel mai bun machiaj, Cel mai bun sunet, Cele mai bune costume și Cele mai bune efecte vizuale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează