FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-2

NOTE GSP Doi fotbaliști de la FCSB, cele mai mari note de pe teren » Cum s-au descurcat foștii jucători ai „roș-albaștrilor” de la Clinceni

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 07:45 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 09:43

FCSB a învins Academica Clinceni, scor 2-0, în a doua rundă din play-off-ul Liga 1, iar Tănase și Crețu au fost jucătorii remarcați din trupa lui Toni Petrea.

Florin Tănase și Valentin Crețu au fost cei mai buni jucători de pe teren în partida cu Academica Clinceni. Căpitanul lui FCSB a marcat o „dublă” și a devenit singurul fotbalist care a înscris în fiecare dintre cele 6 ediții de play-off, iar Crețu a avut o evoluție sigură în apărare. Cei doi jucători ai „roș-albaștrilor” au obținut nota 8 din partea reporterilor Gazetei Sporturilor.

Panțîru, jucătorul impus de Gigi Becali, al doilea cel mai bun de pe teren

Al doilea cel mai bun jucător a fost Ionuț Panțâru, impus de Gigi Becali în primul „11”, iar fundașul venit de la Poli Iași în 2019 a fost notat cu 7. Cel mai slab jucător din trupa lui Toni Petrea a fost jucătorul U21 Ovidiu Perianu, care a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă în prima repriză.

FCSB 2013 nu a impresionat la Călărași

La Academica, niciun jucător nu s-a remarcat în partida disputată la Călărași. Florin Gardoș este singurul jucător care a obținut notă de trecere (5) și se afla în lotul lui FCSB la partidele cu Ajax și Chelsea în 2013. În schimb, Raul Rusescu, Adi Popa și Cristi Tănase au încasat calificativul 4.

Doi fotbaliști de la FCSB, cele mai mari note de pe teren » Cum s-au descurcat foștii jucători ai „roș-albaștrilor” de la Clinceni

Anton Petrea a obținut nota 7 din partea GSP, iar Ilie Poenaru, omologul său de pe banca Clinceniul, a condus partida din „sufragerie” și a încasat calificativul 4.

Fiecare joc e important, fiecare punct contează, mai ales că și CFR a reușit să câștige. Eu n-aș exclude nici Craiova din luptă. Mai e mult de muncă. Vom vedea ce se va întâmpla.

- Anton Petrea, antrenor FCSB

FCSB a fost prima la minge, a avut presing avansat și nu ne-a lăsat să construim. Știam că FCSB va fi foarte motivată pentru că juca campionatul. În prima repriză am avut ocazii, a fost joc echilibrat, iar în partea a doua nu am contat. E o victorie meritată a FCSB-ului.

- Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

7este nota obținută de „centralul” Adrian Cojocaru, iar asistenții Vasile Marinescu și Marius Badea au primit același calificativ

VIDEO. Ilie Poenaru: „FCSB a fost agresivă, nu ne-a lăsat să construim”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

FCSB și Clinceni, atacate după duelul direct: „Un meci jalnic! Este rușinos! FCSB poate pierde titlul”

Critici vehemente la adresa lui Dănciulescu: „Ce să mai caute la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
1vasisdas0
1vasisdas0  •  23 Aprilie 2021, 14:09
Postat de amadeus2021 pe 23 Aprilie 2021, 12:40

Note de 10 cu felicitări trebuiau jucătorilor de la Clinceni. Pentru interpretarea rolului de fotbaliști!

Ce sa vorbim de Terminați voștri de la Sepși sau ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adook
adook  •  23 Aprilie 2021, 14:05
Postat de adrianciprian pe 23 Aprilie 2021, 13:28

Sunteți niște copii care cred că înțeleg lucrurile din lumea reală, atât. De fapt, nu știți nimic despre nimic, doar repetați aceleași aberații, fără să le gândiți, fără să le treceți prin vreun filtru: sateliți, blaturi, pungulițe etc.

nu ti-e rusine asa prost ba?

adrianciprian
adrianciprian  •  23 Aprilie 2021, 13:28
Postat de amadeus2021 pe 23 Aprilie 2021, 12:58

Multumesc pentru apreciere! Succes in continuare!

Sunteți niște copii care cred că înțeleg lucrurile din lumea reală, atât. De fapt, nu știți nimic despre nimic, doar repetați aceleași aberații, fără să le gândiți, fără să le treceți prin vreun filtru: sateliți, blaturi, pungulițe etc.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează