INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

Scandal imens în Ligă! PSG îl acuză frontal pe Kuipers: „Ne-a înjurat. Ne-a zis F**k off!”

Marco Verratti și Ander Herrera s-au plâns de atitudinea centralului Bjorn Kuipers din Țările de Jos +10   FOTO
Marco Verratti și Ander Herrera s-au plâns de atitudinea centralului Bjorn Kuipers din Țările de Jos

Articol de - Publicat miercuri, 05 mai 2021 11:11 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 12:16

Scandal după Manchester City - PSG 2-0. Marco Verratti și Ander Herrera s-au plâns de atitudinea centralului Bjorn Kuipers din Țările de Jos. „L-am auzit cum l-a insultat pe Paredes. Și mie mi-a spus de două ori F**k you”.

Parizienii au fost foarte nervoși și frustrați în retur, Di Maria depășind limitele cu acel atac de „roșu", la Fernandinho. Au protestat și au faultat tare, după ce era clar că nu se califică. Dar s-au și plâns de modul în care i-a tratat Bjorn Kuipers. Șocant, Marco Verratti susține că centralul i-a insultat: „Mi-a zis «F**k you» de două ori. Dacă spun eu asta pimesc zece meciuri de suspendare! E adevărat că vorbesc mult cu arbitrii, însă niciodată nu folosesc asemenea cuvinte".

Scandal imens în Liga Campionilor! PSG îl acuză frontal pe Kuipers

Ander Herrera a confirmat la postul RMC Sport acuzațiile grave ale mijlocașului italian: „Arbitrul i-a spus «F**k off» lui Paredes. Noi vorbim despre respect, iar el se comportă astfel pe teren. Sunt cuvinte de cel puțin trei-patru etape de suspendare".

Centralul din Țările de Jos a retras (cu ajutorul VAR) penalty-ul acordat inițial în debutul partidei lui PSG, văzând greșit un henț la Zincenko, și a împărțit și patru „galbene" învinșilor. Conaționalul Marco van Basten l-a lăudat însă pe Kuipers: „A fluierat corect, a fost un arbitraj consistent. Putea să mai acorde 12 cartonașe dacă meciul mai continua". 

Di Maria l-a și înjurat pe Fernandinho 

La 0-2, Angel Di Maria și-a pierdut capul și l-a călcat pe picior pe Fernandinho, la o fază în afara terenului, chiar sub ochii arbitrului. Kuipers l-a eliminat, VAR a confirmat „roșul" din minutul 69, dar argentinianul nu s-a potolit, deși Pochettino a încercat să-l calmeze. În imaginile surprinse de RMC Sport și Movistar, se vede cum „El Fideo" îl și injură pe brazilian de mai multe ori, „fiu de c***ă", înainte de a pleca frustrat către vestiare. ADM riscă o suspendare mare dacă arbitrul din Țările de Jos a trecut și reacția verbală în raportul de joc.

+6 FOTO

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Maestrul Guardiola! Pep e la un pas de un top select: „Ce rezultat enorm!”

Recordurile bătute de Manchester City după calificarea în ultimul act al Ligii Campionilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
enigmaticul
enigmaticul  •  05 Mai 2021, 17:10
Postat de gazistu pe 05 Mai 2021, 13:19

deaia nu at-I marcat decat 1 gol in 2 meciuri cu ei???? din cauza lui Kuipers nu v-ati calificat??? mai..mai…. si eu care credeam ca PSG v ridica trifeul Ch L sez asta!! e clar ca tot Real va fi campioana!!! HALA MADRID!!!

Stai liniștit! Liga va fi câștigată de o echipă engleză!! Real nici nu va trece de Chelsea, le dau ăștia cu terenul în cap!

dragdim
dragdim  •  05 Mai 2021, 14:33

Pârâcioasa mică! V-a dat City cu terenul in cap și nu știți pe cine sa dați vina. Arbitrul a fost chiar indulgent cu parizerienii, prea multă gargara, prea puțin fotbal.

gazistu
gazistu  •  05 Mai 2021, 13:19

deaia nu at-I marcat decat 1 gol in 2 meciuri cu ei???? din cauza lui Kuipers nu v-ati calificat??? mai..mai…. si eu care credeam ca PSG v ridica trifeul Ch L sez asta!! e clar ca tot Real va fi campioana!!! HALA MADRID!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează