FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Victor Pițurcă și-a stabilit marele obiectiv al carierei: „Visul meu e să duc România la un Campionat Mondial”

Pițurcă spune că și-ar dori să califice naționala la un Campionat Mondial,
Pițurcă spune că și-ar dori să califice naționala la un Campionat Mondial,

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 10:22 / Actualizat joi, 06 mai 2021 11:31

Victor Pițurcă (64 de ani) a vorbit despre viitorul său și spune că ar vrea să ducă naționala României la un Campionat Mondial.

Selecționer în trei perioade (1998-1999, 2004-2009 și 2011-2014), Pițurcă a calificat România la EURO 2000, EURO 2008 și a condus naționala în prima parte a campaniei de calificare la EURO 2016, însă spune că regretă că nu i-a dus pe tricolor la un Mondial.

Pițurcă spune că și-ar dori să califice naționala la un Campionat Mondial, dar pentru moment nu ar accepta o ofertă de la FRF.

Victor Pițurcă: „Visul meu e să duc naționala la un Mondial”

„Am mai multe regrete. Cel mai mare dintre ele este acela că nu am reușit să calific naționala la un Campionat Mondial. Visul meu este să duc naționala la un Mondial.

Dacă ar fi să mă mai întorc, asta mi-aș dori foarte mult! După ce am reușit trei calificări la Campionatul European, ăsta este visul meu, să duc naționala la un Mondial. Nu are treabă cu actuala conducere a FRF, dacă ar fi să mă întorc... La echipa națională vii pentru fotbalul românesc, vii pentru echipa națională.

În momentul de față nu aș accepta să preiau naționala. Aș accepta și o echipă națională, dar nu orice fel de națională. M-am săturat să fiu outsider. Tot timpul, cât am fost la națională, noi nu am fost favoriți niciodată”, a spus Pițurcă, potrivit as.ro.

1998este anul ultimei participări a României la un Campionat Mondial

Clasamentul Grupei J din preliminariile pentru CM 2022

VIDEO Mihai Bendeac față-n față cu Victor Pițurcă: „Era într-un magazin de cravate, m-am simțit penibil, a fost oribil”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Adrian Porumboiu face o analiză dură a arbitrajului din Liga 1: „Înainte făceau mizerii direcționați de șefi! Acum își fac singuri de cap!”

Programul României pentru Jocurile Olimpice, dat peste cap! Planul FRF e în aer

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
torque07
torque07  •  10 Mai 2021, 09:25
Postat de mafa pe 06 Mai 2021, 13:45

Mare fotbalist, mare antrenor, ăsta,....dădea goluri cand il lovea mingia, iar ca antrenor spunea mereu ca "asta ne este valoarea"

Mare fotbalist , mare antrenor...5 goluri in Cupa Campionilor (CL) (al doilea cel mai bun din anul ala) in 1986. Iar ca antrenor a calificat echipa de nulitati la 3 campionate europene. In 2008 cu doi trei fotbalisti mai rasariti era sa trimita acasa doua din cele mai bune echipe din europa (Franta si Italia) - Totul ruinat de un penalty ratat de Mutu. Poate esti mai tinerel si nu stii ce vorbesti. Meri si uita-te la Budescu si la Coman..astia da fotbalisti

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  06 Mai 2021, 14:08

Romania e patria prostilor. Ce antrenor e bun pentru voi hahalerelor? Ala care v-a calificat nu e bun, altul nu mai este. Cum e posibil ca o creatura sa fie asa de proasta cum sunteti voi?

mafa
mafa  •  06 Mai 2021, 13:45

Mare fotbalist, mare antrenor, ăsta,....dădea goluri cand il lovea mingia, iar ca antrenor spunea mereu ca "asta ne este valoarea"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează