INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Tragedie în Serie B » A ucis din imprudență un membru al staffului!

Christian D’Urso
Christian D’Urso

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2021 15:26 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 16:25

Accident șocant în fotbalul italian: Christian D’Urso, mijlocașul Cittadellei, este cercetat pentru omor prin imprudență! 

Lino Simonetto, 77 de ani, membru al staffului clubului, a fost lovit în timp ce mergea cu bicicleta în apropierea terenului de antrenament de mașina condusă de fotbalistul din Serie B. 

S-a întâmplat pe 23 aprilie, iar Simonetto a decedat la spital, șase zile mai târziu. 

Crescut în academia Romei, D’Urso, 23 de ani, a fost internațional italian U18, U19 și U20, împrumutat la Latina, Carpi, Ascoli și Apollon Smirnis, iar din 2019 face parte din lotul Cittadellei. În campionatul în curs, are 30 de meciuri, trei goluri și două pase decisive.

Citește și: 

A căzut în picioare: Mourinho își păstrează salariul de la Tottenham

Patronul lui Man și Mihăilă, anunț major după retrogradarea în Serie B » Scrisoarea miliardarului american: „Vreau să fie clar”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează