FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

FOTO Gafă colosală în play-off-ul Ligii 2 » Cadou primit de CS Mioveni la Miercurea Ciuc

Blănaru a profitat de gafa lui Rybansky // foto: captură DigiSport +4   FOTO
Blănaru a profitat de gafa lui Rybansky // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 17:00 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 17:18

Condusă cu 1-0 încă din minutul 1, CS Mioveni a restabilit egalitatea în meciul cu Csikszereda (scor 1-1 la pauză) după o gafă uriașă.

În minutul 37, atacantul Ștefan Blănaru a înscris pentru formația antrenată de Alexandru Pelici, după ce a primit un cadou din partea portarului gazdelor, Ladislav Rybansky (36 de ani).

Ladislav Rybansky, greșeală imensă în Csikszereda - CS Mioveni

Mingea centrată din partea stângă a fost respinsă în sus de fundașul Claudiu Apro, iar reținerea acesteia ar fi trebuit să fie o misiune facilă pentru portarul gazdelor. Totuși, Rybansky a scăpat balonul din brațe, iar acesta a ajuns la picioarele lui Blănaru, care stătea la pândă. Blănaru nu a iertat și a trimis mingea în poartă elegant, cu călcâiul.

La câteva minute distanță, portarul slovac s-a revanșat, respingând un șut periculos din apropierea porții.

Totul despre Csikszereda - CS Mioveni, AICI

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează