FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS AFUMAȚI - FCSB 2 0-1

VIDEO+FOTO CS Afumați - FCSB 2 0-1. „Satelitul” lui Becali, victorie în turul „barajului”! Se conturează șocul cu CSA Steaua

FCSB 2 trebuie să treacă de CS Afumați pentru a juca meciul decisiv cu CSA Steaua. FOTO: Cristi Preda (GSP) +16   FOTO
FCSB 2 trebuie să treacă de CS Afumați pentru a juca meciul decisiv cu CSA Steaua. FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 09 mai 2021 13:35 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 14:27

FCSB 2 s-a impus în turul „barajului” cu CS Afumați, scor 1-0, iar o confruntare decisivă cu CSA Steaua prinde și mai mult contur. Alexandru Stan, jucătorul izgonit de Becali de la prima echipă, a adus victoria roș-albaștrilor.

  • Returul se va juca pe 15 mai
  • Câștigătoarea acestei duble va juca în finala pentru promovare cu echipa care se impune în duelul dintre Steaua și CS Afumați. În tur, echipa Armatei s-a impus cu 2-0.

Așa cum s-a întâmplat pe toată durata sezonului, mai mulți jucători de la prima echipă au venit să ajute „satelitul” antrenat de Bogdan Vintilă. Nedelcu, Lucian Filip, Oaidă, Simion, Buziuc și Niță au fost titulari, la fel ca Alexandru Stan sau goalkeeper-ul Târnovanu. Pe bancă s-au aflat și Pantea, Ardelean, Pandele sau Istrate, tineri care au cochetat cu prima echipă.

Alexandru Stan, decisiv pentru „satelitul” lui Gigi Becali

Unicul gol al partidei a venit în prima repriză. În minutul 36, Alexandru Stan, jucătorul pe care Gigi Becali nu mai vrea să-l vadă în lotul echipei mari, a deschis scorul grație unui șut de la distanță. Stan a primit o minge în lateral, a avansat curajos către poartă și a șutat cu stângul de la 20 de metri. Mascat de propriii fundași, goalkeeper-ul Irimiea n-a avut când să mai intervină, iar mingea s-a dus în plasă.

CS Afumați - FCSB 2 0-1. „Satelitul” lui Becali, victorie în turul „barajului”! Se conturează șocul cu CSA Steaua
Captură TV Telekom Sport

FCSB 2, din ce în ce mai aproape de un duel cu CSA Steaua

Omul primei reprize a fost goalkeeper-ul Târnovanu. Portarul roș-albaștrilor a avut două parade de zile mari la ocaziile Afumațiului, cele mai importante pe care gazdele le-au avut în tot meciul. 

Repriza secundă s-a scurs fără ocazii importante de gol. FCSB 2 nu a mai atacat aproape deloc și a acceptat dominația celor de la Afumați. S-a încheiat 1-0, iar „satelitul” FCSB-ului ia o opțiune serioasă pentru calificarea în finala „barajului”. 

Dacă vor trece de CS Afumați, respectiv Mostiștea Ulmu, FCSB 2 și CSA Steaua se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare, partide care sunt programate pe 22 și 29 mai.

CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+12 FOTO

CS Afumați - FCSB 2 0-1

FINAL de meci, FCSB 2 se impune cu 1-0 și ia o opțiune serioasă pentru calificarea în finala „barajului”. 
min.84: Abia revenit într-un meci oficial, Lucian Filip iese de pe teren în minutul 83. Înainte de a fi schimbat, căpitanul roș-albaștrilor s-a întins pe gazon și s-a plâns de dureri de natură musculară. 
min.77: Tudorache cade în careu în duel cu Alexandru Stan, dar „centralul” Găman consideră că fotbalistul Afumațiului a simulat. 
min.75: Bogdan Vintilă îl trimite în teren și pe Pantea, care îl înlocuiește pe Șerban.
min.65: Repriza secundă se scurge fără ocazii importante de gol. FCSB nu mai atacă și acceptă dominația celor de la Afumați. 
min.55: Schimbare la FCSB 2, Vintilă îl trimite în luptă pe Istrate, un puști care a debutat deja la echipa mare
min.49: FCSB 2, aproape de autogol! Goalkeeper-ul Ștefan Târnovanu reușește însă să evite in-extremis devierea nefericită a lui Nedelcu. 
min.46: A început repriza secundă!

CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
CS Afumați - FCSB 2. Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+12 FOTO

Pauză la Afumați! FCSB 2 intră la cabine cu un avantaj de un gol, scor 1-0.  
min.43: Târnovanu izbutește a doua paradă salvatoare a partidei, respingând in-extremis o lovitura de cap trimisă din opt metri de Mugurel Dedu. 
min.37: Prima schimbare în tabăra gazdelor. Tehnicianul Vasile Neagu îl trimite în teren pe Alexandru Arnold.
min.36: GOOOL FCSB 2! Alexandru Stan, jucătorul alungat de Gigi Becali de la prima echipă, deschide scorul grație unui șut de la distanță. Stan a avansat curajos către poartă și a șutat cu stângul de la 20 de metri. Mascat de propriii fundași, goalkeeper-ul Irimiea n-a avut când să mai intervină, iar mingea s-a dus în plasă.
min.30: Oaidă șutează de la 25 de metri, însă mingea se duce pe lângă poarta lui Irimiea. 
min.22: Cea mai mare ocazie a partidei îi aparține lui CS Afumați. Geană prinde un trasor de la 30 de metri, Târnovanu plonjează și respinge mingea în corner. 
min.17: Răzvan Oaidă se resimte, după o intare agresivă a unui adversar. Echipa medicală a roș-albaștrilor își face apariția pe gazon.  
min.15: După un început alert, partida de la Afumați s-a mai echilibrat. Totuși, gazdele nu s-au apropiat încă periculos de poarta lui Târnovanu.
min.3: Ocazie mare pentru „satelitul” FCSB-ului: Trif scapă singur cu goalkeeper-ul Afumațiului, încearcă o finalizare elegantă, dar mingea se duce puțin pe lângă poartă. 
min.2: Roș-albaștrii se instalează în ofensivă încă din startul partidei. Adrian Niță ia o acțiune pe cont propriu și șutează de la 16 metri, mingea se izbește de un fundaș.
min.1: A început duelul de la Afumați. Gazdele beneficiază de lovitura de start
Oficialii Mihai Stoica, Mihai Pintilii și Marius Ianuli sunt prezenți pe micuța arenă comunală din Afumați.
20 de minute ne mai despart de startul confruntării de la Afumați. FCSB 2 aliniază o formație presărată cu jucători aduși de la prima echipă: Nedelcu, Lucian Filip, Oaidă, Simion, Buziuc și Niță sunt titulari, la fel ca Alexandru Stan sau goalkeeper-ul Târnovanu. Pe banca lui Bogdan Vintilă se află și Pantea, Ardelean, Pandele sau Istrate.
Mugurel Dedu, fost jucător la Jiul Petroșani, Pandurii, CS Otopeni, Poli Iași sau Gloria Buzău, e cel mai cunoscut nume din echipa celor de la CS Afumați. „Veteranul” de 36 de ani este titular. La Afumați evoluează și fundașul Adi Popa II, care a prins 10 meciuri la prima echipă a lui Dinamo. 

CS Afumați - FCSB, echipe de start:

CS Afumați: Irimiea – Zamfir, Robicek, Ad. Popa II, Vasile – Avram, Geană, Stîngă, Alexe – Dedu – Buduroi
Rezerve: Obretin, Dumitrescu, Arnold, Tudorache, Babaua, Ghiță, Nedelcu, Dumitrescu, Prodan
Antrenor: Vasile Neagu

FCSB 2: Târnovanu - Nicola, Nedelcu, L. Filip, S. Șerban - Oaidă, Simion, Al. Stan - Niță, Buziuc, R. Trif
Rezerve: Udrea, Tand, Gogor, Pantea, Ardelean, Pandele, Timiș, A. Neacșu, Istrate
Antrenor: Bogdan Vintilă

Arbitru: George Găman / A1: Adrian Popescu / A2: Daniel Cristian Ilinca 
Stadion: Comunal (Afumați-Ilfov)

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește și alte știri din Liga 3:

Imaginea zilei la „barajul” Mostiștea Ulmu - Steaua: ce s-a livrat în vestiarul „militarilor” :)

ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2 » „Militarii” fac un pas mare către Liga 2 după un meci cu un arbitraj controversat

VIDEO Oprița, categoric după victoria Stelei cu Mostiștea Ulmu: „Nu le înțeleg supărarea! Putea fi 6-2 pentru noi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (186)
realcf
realcf  •  09 Mai 2021, 21:01

Atentie CSA... venim! Si acolo nu mai merge cu pizza si bere!

ticbic
ticbic  •  09 Mai 2021, 20:51

Gooolll!!! Respect moldovenilor! Clonei craiolguta ii ramane doar ceea ce stie sa faca de 3-4 ani de zile: sa se faca pres in fata cheferului!!!

venom999
venom999  •  09 Mai 2021, 20:29
Postat de ali.bec pe 09 Mai 2021, 17:01

Venoame, e chiar bun exemplul cu mașina. Deci dacă mie îmi fura cineva mașina, o păstrează, are grija de ea și ii menține valoarea, eu i-o cer înapoi. Dacă însă acest cineva, un incult pușcăriaș, face cu ea ceea ce e făcut jiji cu Steaua, care a distrus un brand, care și-a bătut joc de nume, de suporteri și de istoria clubului și l-a mutat la periferia den afara Bucureștiului. Deci dacă banditul îmi distruge mașina. O dezmembrează și-și face din ceva piese un kitsch de rabla cu cre-i place lui și prietenilor lui pușcăriași sa se dea și sa se plimbe. Și care se *** in fosta mașina pe care a dezmembrat-o, atunci eu renunt și la mașina care mi-a furat-o, și la cea pe care și-a făcut-o cică din cea veche, îmi iau alta și-i cer banditului sa-mi plătească daunele. Simplu.

Ce i-a facut? A tinut-o in liga 1. A adus-o in grupele CL. A ajuns intr-o semifinala de Europa League. A castigat campionate. Dinamo, Rapid unde sunt acum? E drept ca in ultimii ani a cam luat-o pe aratura. Poate e batranetea. Sau poate ca nu mai are grija ultrasilor si a atmosferei din Ghencea care putea fi prietenoasa sau nu. Voi aveti ce aveti cu Gigi, nu cu FCSB. O fi preluat Steaua nelegal, dar cu complicitatea armatei. E la el. Csa e o *** vopsita careia ii spuneti porumbel. O tot dati cu instantele, dar judecata mai poate fi facuta si stramb. Ca e facuta tot de oameni, nu de Dumnezeu. Doar Dumnezeu judeca corect. Normal era ca armata sa isi ia clubul inapoi, dar cel din liga 1. Tu realizezi ca daca armata ajungea la o intelegere cu Gigi, Steaua acum era FCSB? Fara nicio instanta, fara nicio judecata. Dar au fost orgolii la mijloc atat din partea armatei, cat si din partea lui Gigi si asa s-a distrus brandul Steaua. Din cauza orgoliilor unii tin acum cu csa, iar altii cu fcsb. Nu din cauza unei decizii judecatoresti. Mai intai s-au activat orgoliile unor oameni ca mine si tine si d-abia apoi a venit si decizia judecatoreasca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (186)
Comentează