FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Un club din Liga 1 e sufocat de probleme! Jucătorii sunt neplătiți cu lunile, președintele îndeamnă la calm: „Nu e un capăt de țară”

Astra Giurgiu e măcinată de probleme financiare
Astra Giurgiu e măcinată de probleme financiare

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 09:29 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 09:39

Degringolada de la Astra Giurgiu, club care a ajuns să lupte pentru evitarea retrogradării, e și o consecință a problemelor financiare care au sufocat clubul în ultimele luni. 

Neplătiți de două luni, jucătorii Astrei au bifat sâmbătă, la Mediaș, cea de-a patra înfrângere din ultimele cinci meciuri. Dani Coman, președintele echipei, recunoaște existența restanțelor financiare, dar îi îndeamnă la calm pe jucătorii care tocmai ce au rămas fără antrenorul Eugen Neagoe

Nu e o situaţie dramatică din punct de vedere financiar. Nu au decât o lună şi jumătate întârziere la salariu jucătorii, nu e un capăt de ţară. Sunt alte echipe la care sunt întârzieri mai mari. Nu zic că asta e normalitatea. 

Normalitatea e să plăteşti jucătorii la timp şi să oferi condiţii bune de antrenament şi refacere, ceea ce la noi nu se întâmplă. Dar asta e situaţia, trebuie să depăşim acest moment greu prin care trecem. Probabil că lucrurile se vor rezolva din sezonul următor”, a declarat Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, la Look Sport

Eugen Neagoe, dat afară de la Astra

Eugen Neagoe, 53 de ani, e OUT de la la Astra! Giurgiuvenii au găsit rapid un înlocuitor: Ionuț Badea.

„Suntem într-o criză de rezultate, de joc. Nu mai avem ocazii de gol, dar sunt aceiaşi jucători care s-au bătut pentru intrarea în play-off. Am încredere că vom scoate maximum din cele două meciuri de campionat şi meciul de marţi din Cupă şi vom ieşi din această criză.

Urmează să ne despărţim de Eugen, deşi n-am ce să-i reproşez prea multe. Nu numai Eugen Neagoe este vinovat pentru situaţia în care suntem, e un cumul de factori care determină evoluţia jucătorilor. Cu toţii suntem vinovaţi, de la domnul Niculae până la ultimul om de la stadion. Se ia în discuţie înlocuirea lui Eugen, nu s-a luat o decizie finală, pentru că eu sunt pe drum”, a mai spus Dani Coman, conform sursei citate.

Vezi și: 

UPDATE Antrenor demis în Liga 1 » A fost ales înlocuitorul!

Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu 2-1, în etapa #7 din play-out » Final dramatic, victoria vine în prelungiri! Clasamentul actualizat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
albub
albub  •  09 Mai 2021, 15:02
Postat de csaba pe 09 Mai 2021, 14:07

Chiar dacă e la zdup, averea nu i s-a confiscat, e unul din cei mai bogați din România, dacă avrut echipă să plătească, dacă nu să lase fotbalul în pace, la fel și cu Dinamo, nu are bani, de ce la toată lumea trebuie să-i fie milă, în B, e locul sau mai jos, la meciul de ieri 08.mai.21 întâmplător am aruncat o privire la meci la acordarea loviturii de pedeapsă, poate a fost 11 m pe lună dar nici într-un caz pe teren, ei cred că tot milițieni sunt, sau poate că chiar sunt ?

Pe langa faptul ca esti orbit de ura si nu vezi lucruri evidente,cum ar fi un penalty clar,sau nu te pricepi,cui i-a cerut Dinamo mila?

gicab
gicab  •  09 Mai 2021, 14:24

Nu e un capăt de țară” Dacă retrogradează astra

gicab
gicab  •  09 Mai 2021, 14:09

Să facem mitinguri ca să nu-l dea afara pe neagoe?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează