FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FC BOTOȘANI 2-3

Silvian Cristescu, explicații după ieșirea sălbatică de la oficială: „Croitoru ne-a arătat semne obscene! FCSB și CFR, favorizate tot timpul”

Silvian Cristescu // foto: captură YouTube @ Romania Fan TV +18   FOTO
Silvian Cristescu // foto: captură YouTube @ Romania Fan TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 22:56 / Actualizat luni, 10 mai 2021 00:00

După meciul dintre CS U Craiova și FC Botoșani, scor 2-3, Silvian Cristescu (50 de ani) a încercat să-și justifice ieșirea reprobabilă din prima repriză.

În minutul 41, partida de pe „Ion Oblemeco” a fost întreruptă de arbitrul Marian Barbu după ce un conflict a izbucnit în tribune. Prezent la oficială, Silvian Cristescu, fost căpitan al Universității Craiova în anii '90, a coborât deasupra băncilor, acolo unde se aflau jucătorii oaspeților. Între cele două părți s-a aprins un scandal, iar Silvian Cristescu a fost cu greu calmat și evacuat de apropiați și de forțele de ordine, în timp ce înjura și amenința în gura mare. 

La final, Cristescu a explicat ceea ce l-a provocat să reacționeze așa. Directorul sportiv al Craiovei susține că Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoșani, ar fi arătat semne obscene către oficialii oltenilor. În plus, Cristescu acuză o conspirație la adresa echipei sale, în condițiile în care FCSB și CFR Cluj ar fi favorizate de arbitraj.

Silvian Cristescu: „Croitoru ne-a făcut semne obscene”

După ce ne-au dat un gol din osfaid de 2 metri pe care tușierul nu l-a văzut, am avut un penalty neacordat, apoi domnul Croitoru, soțul antrenoarei, sau antrenorul cu portarii de la Botoșani, ne-a arătat degetul, ne-a făcut semne obscene. Am coborât și au sărit jucătorii de pe banca de rezerve a Botoșaniului. Probabil am greșit și eu, nu trebuia să cobor acolo, dar nu îmi explic cum acest individ...

E vina a tot ce se întâmplă în România, în acest play-off, în care nimeni nu a luat absolut niciun fel de măsură, inclusiv cu arbitrii și cu amicalele jucate de anumite echipe. Eu sunt convins (n.r. - că au fost jocuri de culise), s-a văzut clar. Toate deciziile au fost în defavoarea noastră. Nu se mai poate vorbi despre titlu de la meciul cu Clinceni. Singurul nostru obiectiv este să câștigăm Cupa României, dar uitați ce se întâmplă!

Să ne aducem aminte la Clinceni, tușierul a fost în dubiu la un ofsaid de 3 metri. Astăzi ofsaid de 2 metri, pe la Botoșani 3 penalty-uri, penalty-uri neacordate cu FCSB, toate astea s-au adunat, vedeți că și jucătorii sunt nervoși pentru că au văzut nedreptatea. Celelalte două echipe care se bat pentru titlu (n.r. - FCSB și CFR Cluj) au fost favorizate tot timpul, cred că au au 10-15 puncte luate pe greșeli de arbitraj.

Meciul nu a fost dur, cert este că la Botoșani mai trebuiau 4-5 galbene, în schimb i-a dat lui Nicu (n.r. Nicușor Bancu) un cartonaș când voia să atace mingea. Ăsta e arbitrajul din România, așa se întâmplă lucrurile, cine răspunde de arbitraj probabil va lua măsuri. Nu vedeți ce arbitri se dau? O rușine!”, a declarat Cristescu. 

Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
Silvian Cristescu - Craiova - FC Botoșani
+14 FOTO

Mai multe știri despre Craiova - FC Botoșani:

Ouzounidis, îngrijorat după eșecul Craiovei cu FC Botoșani: „Asta e marea problemă! Trebuie să găsesc jucători!”

Croitoru a recidivat! Antrenorul lui FC Botoșani, somat în direct: „Te credeam mai apt...”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (105)
2284730755005067
Gabriel-Ciprian Gheorghe  •  10 Mai 2021, 22:13
Postat de dansy pe 10 Mai 2021, 11:28

Mai baiete daca tu nu cunosti fotbal nu inseamna ca trebuie sa pui pe aici intrebari de giga!Toti stim ca Silvian Cristescu a fost capitanul Universitatii in 1991 cand Un iversitatea a luat eventul.Si toata lumea stie ca este in staful Universitatii Craiova numai tu te faci de ras pe aici.M-am saturat de unii habarnisti ca tine care au tupeul de a se baga in discutii despre subiecte pe care nu le cunoaste.

Cred că și de școală te-ai saturat cam repede,altfel ai fi învățat acordul subiectul cu predicatul!

gido
gido  •  10 Mai 2021, 14:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george_br
george_br  •  10 Mai 2021, 14:50
Postat de Vasiliu Daniel pe 10 Mai 2021, 14:32

Craiolguta .. echipa care primește loc in liga 1 .. cadou .. o clona politica ..păcat de craioveni .. mereu craiova a dat fotbaliști buni și talentați.. dar mafia din Craiova e mare rău. Ați văzut ce se întâmplă pe acolo Dincă... fete rapite de pe strada ... pfff.. am mai spus . Ne meritam imnul .. cu oameni precum Cătălina.. "Justiția a făcut dreptate ... " Când vreodată? 5 ani de pușcărie pentru o găină furata ... în timp ce smecherii care delapideaza România .. ne conduc .. și când sunt arestați fac arest la domiciliu... Dar asta este .. romanii se cultiva prin emisiuni gen capatos , accesdirect .. ei dau "dume" frumoase și reprezinta romanii .. Toți vor sa bage legale .. Sau sa ajungă crudute, buruiene, tonciu.. Deșteaptă-te Romane!!

E o strategie asta... "...tine-i mai putin educati si poti sa faci ce vrei cu ei.."

Vezi toate comentariile (105)
Comentează