FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj transferă din Liga 1 » Acord pe 3 ani cu jucătorul

Cristiano Figueiredo în acțiune, pentru Hermannstadt // foto: Imago
Cristiano Figueiredo în acțiune, pentru Hermannstadt // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 00:19 / Actualizat luni, 10 mai 2021 11:08

CFR Cluj s-ar fi înțeles cu Cristiano Figueiredo (30 de ani), în prezent portarul celor de la FC Hermannstadt.

CFR Cluj pregătește lotul pentru sezonul următor. După ce l-au „antamat” pe Rachid Bouhenna, stoperul de la Sepsi OSK, „feroviarii” ar fi reușit o nouă lovitură. Potrivit Fanatik, Cristiano Figueiredo s-a înțeles cu CFR Cluj în urmă cu o lună, cele două părți semnând un contract valabil pe o perioadă de trei ani. Conform sursei citate, salariul portarului portughez în Gruia va fi de 8.000 de euro lunar.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, CFR Cluj și Figueiredo nu au semnat încă un contract, dar există un acord verbal între cele două părți.

Cristiano Figueiredo, de doi ani în România

Cotat la 500.000 euro de Transfermarkt, Cristiano Figueiredo a ajuns la Hermannstadt în vara lui 2019. În acest sezon, portarul sibienilor a apărat în 35 de meciuri, în care a încasat 44 de goluri și a păstrat poarta intactă în 6 rânduri.

Înainte de ajunge în România, Cristiano a jucat în Portugalia pentru Braga, Vizela, Coimbra, Belenenses și Vitoria Setubal, în Spania la Valencia și în Grecia la Panetolikos.

Cristiano ar avea o concurență strașnică la CFR Cluj. „Feroviarii” au trei portari de top în acest moment, pe Giedrius Arlauskis, Cristian Bălgrădean și Grzegorz Sandomierski. Polonezului îi expiră contractul cu CFR în această vară și șansele ca el să continue în Gruia sunt mici, dar Arlauskis va continua cu siguranță, după cum a dezvăluit acționarul minoritar Ștefan Gadola la GSP Live

Există șanse și ca Bălgrădean să fie păstrat, din moment ce contractul lui „Pufi” expiră abia în 2022.

VIDEO. Totul despre CFR Cluj - Sepsi OSK

Mai multe știri din Liga 1:

Scene reprobabile la Craiova - Botoșani! Silvian Cristescu, criză de nervi și înjurături în timpul meciului

Dezastru pentru Dinamo dacă ajunge în Liga 2! DDB face un anunț-șoc: „Clubul se va desființa! Sigla și palmaresul sunt doar pentru Liga 1”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
fibra
fibra  •  10 Mai 2021, 14:10

La noi sunt niste lovituri fasaite de au inceput sa miroasa.Cand citesti"lovitura"in Liga I te intrebi oare ce valoare ajunge in campionatul nostru?Cand citesti nu ai ce sa faci decat sa te inchini. Oare mai avem unde sa ajungem mai jos?

adriann_
adriann_  •  10 Mai 2021, 13:13
Postat de s_lv_o pe 10 Mai 2021, 12:29

Si lista poate continua cu Borcea, Copos, Dragnea, etc. Dar desigur, ii omiti pe cei din urma, ca unii au fost condamnati 'politic' :)))). Ninoo ninooo

Nu postacule, ii omit pentru ca nu mai sunt in fotbal :))) Stiu, pentru unul ca tine e nebunie curata sa scrii adevarul in loc sa scrii dupa template, nu te agita, te-au citit toti userii de pe site plus toti aia din redactie :)))

s_lv_o
s_lv_o  •  10 Mai 2021, 12:43
Postat de archibald pe 10 Mai 2021, 12:41

Dar un atacant de tipul lui Dubarbier, Fabbiani, Semedo, Sougou si un mijlocas ca si Culio cand o sa luati! portari, fundasi sunt cati intra intrun microbuz in echipa!

Dubarbier, atacant? :)))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează