FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

CS U Craiova - CFR Cluj, cu spectatori? Comunicatul oltenilor: „Suntem pregătiți!”

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, derby-ul rundei #8 din play-off, s-ar putea disputa cu spectatori: 25% din capacitatea stadionului „Ion Oblemenco” (aproximativ 8.000 de suporteri).
CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, derby-ul rundei #8 din play-off, s-ar putea disputa cu spectatori: 25% din capacitatea stadionului „Ion Oblemenco” (aproximativ 8.000 de suporteri).

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 22:52 / Actualizat joi, 13 mai 2021 23:09

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, derby-ul rundei #8 din play-off, s-ar putea disputa cu spectatori: 25% din capacitatea stadionului „Ion Oblemenco” (aproximativ 8.000 de suporteri).

  • CS Universitatea Craiova - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro

„Fotbalul are nevoie de suporteri! Salutăm decizia de astăzi prin care ne apropiem cu pași repezi de întâlnirea cu voi pe stadion și vă asigurăm că întreprindem toate demersurile necesare pentru ca meciul de sâmbătă, 15 mai 2021, ora 21:30, cu CFR Cluj, să se dispute cu suporteri în #VulcanulDePeOblemenco. 

Precizăm faptul că o decizie în acest sens trebuie dată de către organizatorii competiției, FRF și LPF. Clubul Universitatea Craiova este pregătit din punct de vedere logistic să asigure accesul spectatorilor pe stadion, cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu toate detaliile”, au comunicat oltenii pe Facebook.

⚪Fotbalul are nevoie de suporteri🔵 Salutăm decizia de astăzi prin care ne apropiem cu pași repezi de întâlnirea cu voi...

Posted by Universitatea Craiova on Thursday, May 13, 2021

„Am stat de vorbă cu premierul Florin Cîțu, a dat asigurări că din data de 15 se pot juca meciuri cu spectatori. Mâine va fi publicată o hotărâre de guvern”, a declarat Daniel Stanciu în emisiunea „Digi Sport Special”.

Klaus Iohannis, anunțul momentului: din 15 mai, fanii revin pe stadioane!

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că fanii vor avea acces la evenimentele sportive în aer liber, începând cu data de 15 mai. În plus, purtatul măștii în aer liber nu va mai fi obligatoriu.

Suporterii vor putea reveni pe stadioane începând cu data de 15 mai! Informația este una oficială și a fost dezvăluită de președintele Klaus Iohannis, într-o conferință de presă: „Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori”.

Craiova - CFR Cluj, condus de Istvan Kovacs

Istvan Kovacs (36 de ani) va arbitra derby-ul dintre CS Universitatea Craiova și CFR Cluj, de sâmbătă.

Cel mai recent meci arbitrat de Istvan Kovacs în Liga 1 a fost cel dintre CS Universitatea Craiova și FCSB. „Centralul” din Carei a avut un meci dificil. L-a eliminat pe Bogdan Vătăjelu, pentru două cartonașe galbene, iar bucureștenii l-au acuzat că nu a dictat un penalty și un cartonaș roșu pentru Nicușor Bancu, în minutul 6.

Tot ce trebuie să știi înainte de CS U Craiova - CFR Cluj

Pe 8 martie 2021 s-a împlinit un an de la partida dintre Csikszereda Miercurea Ciuc și Petrolul Ploiești (1-2), ultimul meci disputat cu spectatori pe un stadion din România.

Citește mai multe știri din Liga 1:

4 transferuri la FCSB! Gigi Becali: „Doi sunt sigur, 100%! Pe ceilalți îi iau pentru viitor”

Plecări importante de la Sepsi! Omul pentru care se luptau granzii Ligii 1, pus pe liber

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mosierul
mosierul  •  14 Mai 2021, 14:39
Postat de prazburg1948 pe 14 Mai 2021, 08:54

Auzi Eugene? Termina cu aberatiile astea! Mai bine fc5b decat kolosvar magyarok. De unde pana unde prefera oltenii pe kfr peste fc5b dupa ce s-a intamplat sezonul trecut? Apropo, mama e din Bozovici, Banat, tata craiovean, dar nu sunt *** ca tine.

...normal ca nu ai cum sa fii ca el...tu ești prea cu, capul plecat ca să poată să facă alții ceva pe el...v-a umilit Becali , cum a vrut, sezonul trecut și se pare că vă face plăcere...

albalbastru72
albalbastru72  •  14 Mai 2021, 13:10

Sper sa se joace fara spectatori si sa bata Clujul.

danut1971
danut1971  •  14 Mai 2021, 11:23

cu spectatori fara spectatori cfr va castiga la craiova iar fcsb va lua bataie la sepsi

Vezi toate comentariile (18)
Comentează