INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Zidane crede încă în titlul din La Liga: „Vom da maximum până în ultima clipă”. A avut 6 jucători U23 titulari!

Zidane nu se predă, foto: Imnago
Zidane nu se predă, foto: Imnago

Articol de - Publicat vineri, 14 mai 2021 12:15 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 12:15

Real Madrid a învins la Granada (4-1), deși a avut șase accidentați numai în apărare, și e la două puncte de Atletico. Dacă liderul se împiedică, albii ar putea fi campioni în La Liga. 

Chiar dacă nu știe încă dacă va continua sau nu la Real, Zinedine Zidane nu se predă. Continuă să lupte. Cu o mulțime de accidentați, șase în apărare, forțat să joace cu șase jucători sub 23 de ani, patru de 20, inclusiv doi tineri crescuți în propria Academie de juniori, Miguel Gutiérrez (19) și Marvin Park (20), Madridul a învins la Granada.

Real Madrid, 16 etape consecutive fără înfrângere

Din 30 ianuarie, de la 1-2 cu Levante acasă, nu a mai pierdut în campionat. Are 16 partide la rând fără înfrângere (11 victorii și 5 egaluri). Și e acum la două puncte în spatele liderului Atlético.

Dacă „los blancos" câștigă ultimele două meciuri (la Bilbao și cu Villarreal), iar Atlético se împiedică în fața Osasunei sau la Valladolid, Zidane va fi campion. La egalitate de puncte, se ține cont de confruntările directe. Și Real are avantaj: 2-0 și 1-1.

Totuși, Atletico poate fi campioană duminică

În același timp însă, dacă Madridul nu se impune la Bilbao, și Atlético ia trei puncte cu Osasuna, LaLiga 2020-2021 s-a terminat. Atlético va fi campioană chiar de duminică.

„Mai sunt două jocuri, vom da maximum până în ultima clipă", spune antrenorul francez. A cucerit 11 trofee în trei ani și jumătate. Încă speră la al 12-lea. Al treilea titlu. Dar nu mai depinde doar de el. Diego Simeone e în avantaj. Cu două succese, e campion.

12 meciuria jucat Real în ultimele 41 de zile; în medie, o partidă la 3,4 zile

Citește și alte știri din La Liga: 

Barcelona, pas greșit cu Levante, într-un „thriller” cu 6 goluri! Cum arată calculele pentru titlu acum

Ramos s-a dat de gol » Gesturile care dau indicii despre echipa la care ar putea juca

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează