INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Probleme mari la Real Madrid! Zidane pierde „motorul” echipei » 6 absențe importante pentru derby-ul cu Bilbao

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 18:11 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 18:40

Toni Kroos, 31 de ani, mijlocașul lui Real Madrid și unul dintre jucătorii esențiali ai echipei lui Zinedine Zidane, va rata meciul din penultima etapă cu Athletic Bilbao. „Galacticii” au 6 absențe importante pentru un meci care s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru titlu din La Liga.

Fotbalistul neamț va lipsi deoarece se află în izolare după ce a fost în contact cu o persoană care a fost testată pozitiv cu Covid-19. Jucătorul a făcut, la rândul său, un test rapid antigen vineri dimineața care a ieșit negativ, însă acest rezultat nu a fost suficient pentru a ieși din izolare, conform protocolului din La Liga.

Toni Kroos ratează Athletic Bilbao - Real Madrid

Real Madrid informează că jucătorul nostru, Toni Kroos, se află în prezent în izolare după ce a fost în contact cu o persoană care a fost testată pozitiv cu Covid-19, deși toate testele efectuate asupra lui au ieșit negative”, se arată în comunicatul remis de echipa din Madrid.

Kroos mai are nevoie de un test negativ pentru a se putea alătura echipei, însă nu va putea face deplasarea pentru meciul de la Bilbao.

În acest sezon, mijlocașul a fost unul din jucătorii de bază de la Real Madrid, având 3 goluri și 9 assist-uri în 42 de meciuri în toate competițiile.

Zidane, vestiar plin de accidentați

Pe lângă Kroos, Zidane nu se poate baza pe încă cinci jucători, toți accidentați: Sergio Ramos, Dani Carvajal, Raphael Varane, Ferland Mendy și Lucas Vazquez.

Real Madrid va juca duminică, în deplasare, la Athletic Bilbao, într-un meci care poate aduce un nou titlul în palmaresul galacticilor.

CALCULE: Final incendiar în La Liga

Finalul de sezon din La Liga este unul pe muchie de cuțit. Cu două etape rămase de jucat, trupa lui Diego Simeone are un avans de 2 puncte față de Real Madrid și 4 față de Barcelona, care e ca și eliminată din lupta pentru titlu.

  1. Atletico Madrid (80p): singura echipă care depinde doar de ea. Echipa lui Simeone trebuie să își câștige următoarele meciuri și e campioană;
    Program: Osasuna (a), Valladolid (d)
     
  2. Real Madrid (78p): trebuie să câștige ultimele meciuri și să spere că rivala din Madrid se va încurca măcar o dată. „Galacticii” au avantajul meciurilor directe cu Atletico (2-0 și 1-1), astfel că ar fi campioni la egalitate de puncte.
    Program: Bilbao (d), Villarreal (a)
     
  3. Barcelona (76p): pasul greșit cu Levante a compromis aproape definitiv șansele la titlu. Catalanii au nevoie ca adversarele să facă doi pași greșiți în ultimele meciuri pentru a termina pe primul loc;
    Program: Celta Vigo (a), Eibar (d)

Citește și alte știri din Spania:

Zidane crede încă în titlul din La Liga: „Vom da maximum până în ultima clipă”. A avut 6 jucători U23 titulari!

Barcelona și-a luat superatacant, acord pe doi ani! » Mai pleacă Messi?!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează