FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FC BOTOȘANI 4-3

Marius Croitoru și-a desființat jucătorii: „Sunt nesimțiți! N-am văzut așa ceva în 30 de ani!”

Academica Clinceni a câștigat thriller-ul cu FC Botoșani, scor 4-3, în primul meci al etapei #8 din play-off-ul Ligii 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, și-a făcut praf jucătorii la final.
Academica Clinceni a câștigat thriller-ul cu FC Botoșani, scor 4-3, în primul meci al etapei #8 din play-off-ul Ligii 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, și-a făcut praf jucătorii la final.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 19:31 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 20:05

Academica Clinceni a câștigat thrillerul cu FC Botoșani, scor 4-3, în primul meci al etapei #8 din play-off-ul Ligii 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, și-a făcut praf jucătorii la final.

În minutul 70, FC Botoșani conducea cu 3-1. „Dubla” lui Markovic și reușita lui Chunchukov au întors scorul la Clinceni.

Marius Croitoru și-a desființat jucătorii după Academica Clinceni - FC Botoșani 4-3

Nu am explicații, nu pot să cred că am pățit așa ceva, sunt de 30 de ani în fotbal, nu am văzut așa ceva până în acest moment! Nu e vorba de lejeritate, ăsta e un cuvânt frumos, eu merg mai sus, e nesimțire! Consider că le-am oferit toate condițiile să se concentreze la fotbal, s-au crezut prea devreme învingători însă.

Nici nu mai pot să strig de pe margine, este o palmă grea dată mie, în primul rând, apoi celor care investesc în acest club. Acum o să le fac un program dur. Nu iau decizii radicale, dar vor plăti scump! E și greșeala mea pentru că am crezut în unii jucători”, a declarat Croitoru la Telekom Sport.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Autogol de la 20 de metri în Clinceni - Botoșani! Fază de cascadorii râsului

Tănase pleacă de la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali: suma + când se face transferul

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (25)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  15 Mai 2021, 14:09

Parpalacheeeeee! Ma refeream la rasturnarea scorului in cateva minute. In nici-un caz la Dinu, Lupescu sau la alta personalitate din acele vremuri. Ca aia erau cu ghete rosii sau negre. Ca batea vantul sau ca era prea cald. La asta se referea si Croitoru. La scor. Atat!

parpalache
parpalache  •  15 Mai 2021, 11:34
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 15 Mai 2021, 10:47

Asta nu a auzit de meciul Dinamo-Foresta? Cum poti sa declari o asa enormitate? Auzi! El nu a vazut astfel de meci de cand este el.

Se vede ca despre meciul Dinamo Foresta stii nuimai din...„auzite”!Adla si tu ca in meciul ala Dinamo conducea cu 4-0(iar Foresta nu era in situatia de a avea nevoie de puncte)!Si atunci?De ce a primit Dinamo...5 goluri in mai putin de o repriza si n-a mai bagat nici unul?Lumea in tribuna vorbea ca jucatorii lui Dinamo(dirijati de Ionut Lupescu revenit dupa vreo 8 ani de...Leverkusen), s-au revoltat impotriva antrenorului Cornel Dinu-care mergea cu nesimtirea pana acolo ca se ***ia din jucatorii sai-titular pe un post cheie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  15 Mai 2021, 10:47

Asta nu a auzit de meciul Dinamo-Foresta? Cum poti sa declari o asa enormitate? Auzi! El nu a vazut astfel de meci de cand este el.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează