FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR 1-3

Edi Iordănescu, euforic după victoria de pe „Oblemenco”: „S-a întors entuziasmul în vestiar! Fotbalul a fost drept cu noi”

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube @ Look Sport
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 00:02 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 00:18

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat victoria echipei sale cu Universitatea Craiova, scor 3-1. 

Cronica meciului CS U Craiova - CFR Cluj, AICI

Antrenorul liderului din play-off s-a declarat entuziasmat de prestația elevilor săi, precum și de obținerea altor 3 puncte, extrem de importante în lupta pentru titlu. Edi Iordănescu a fost nemulțumit doar de un interval de 10 minute de joc, acelea în care Ștefan Baiaram a marcat pentru olteni, printr-o execuție de mare clasă

Edi Iordănescu: „Meciul ne dă încredere pentru ce urmează”

„Am venit după puncte, după victorie, aveam nevoie de ea. Rezultat extrem de important pentru noi, susținut de un joc foarte bun, am reconstruit din nou un moment bun pentru noi, s-a întors entuziasmul în vestiar. Avem datoria de a rămâne echilibrați, ne rămân două finale. Este important cum ne recuperăm, a fost un efort mare fizic. Echipa a arătat bine fizic, am terminat jocul în picioare, iar nivelul calitativ a fost unul foarte bun din punctul meu de vedere. 

Am început jocul bine, am marcat, apoi a venit acea execuția extraordinară a lui Baiaram. Atunci a existat un interval de 10 minute în care nu am arătat ce am dorit, singura perioadă din acest joc care nu a fost așa cum mi-am dorit. Dar echipa a arătat personalitate, caracter, ne-am redresat repede, am reluat inițiativa. Prima repriză a fost una controlată ca inițiativă și ritm de noi, apoi repriza a doua a fost total a noastră. Mă bucur că echipa a răspuns bine, că au intrat bine și cei de pe bancă, a fost un meci care ne dă încredere pentru ce urmează.

Fac apel la suporterii CFR-ului ca și în momentele grele, precum a fost cel de la Sepsi, să nu se dezică de echipă. A fost un curent pe care echipa l-a simțit. Probabil că după jocul slab cu Sepsi anumite poziții erau normale, dar să nu uităm că această echipă a făcut performanță. Să nu uite faptul că pentru noi este foarte greu să jucăm la 3 zile. 

Vedeți, cu o singură zi în plus acum a însemnat mai mult timp de regenerare, mai mult de lucru. Recunosc că eu, ca antrenor, cu o zi de recuperare și una înainte jocului, de o lună de zile lucrez foarte puțin sau deloc. Nu ai timp efectiv să le faci”, a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, după victoria cu Craiova: „Fotbalul a fost drept cu noi”

„Începutul de joc a fost bun. Echipa a intrat bine în joc, s-a gestionat bine la vestiar. Întreg staff-ul meu are acest merit, băieții s-au strâns, au înțeles mesajele. Am intrat bine și a doua repriză, la pauză parcă erau puțin frustrați pentru că au simțit că meritam mai mult, dar repriza a doua a fost total a noastră. Mă bucur că fotbalul a fost drept cu noi și am câștigat 3 puncte foarte importante împotriva unui adversar care are respectul meu total”, a adăugat Edi Iordănescu. 

Antrenorul „feroviarilor” a fost întrebat și despre faza în care a primit cartonașul galben: „Am cerut un fault. Analizați dumneavoastră, eu spun că în astfel de jocuri, cu o astfel de miză, orice decizie de genul ăsta poate înclina meciul într-o direcție sau alta”. 

3 faze controversate în CS U Craiova - CFR: penalty EVIDENT neacordat de Kovacs! Verdictele specialistului
CRAIOVA - CFR 1-3
3 faze controversate în CS U Craiova - CFR: penalty EVIDENT neacordat de Kovacs! Verdictele specialistului

Clasament play-off Liga 1: CFR și Craiova, pe podium

Ștefan Gadola: „Nu facem calcule, trebuie să batem etapa viitoare!”

Citește mai multe știri despre Craiova - CFR Cluj:

3 faze controversate în CS U Craiova - CFR: penalty EVIDENT, Kovacs a judecat într-o singură direcție!

Vocile Gazetei » Craiova - CFR Cluj, comentat de Alin Buzărin, Remus Răureanu și Aurelian Botezatu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
qcod
qcod  •  16 Mai 2021, 03:26
Postat de lacadus pe 16 Mai 2021, 00:24

Cel mai slab antrenor din istoria României, după Radoi si Pancu

da, ma, prostule, cel mai bun e neaCici..)))))))))

cris4co
cris4co  •  16 Mai 2021, 01:53

O victorie in fata Craiovei...ETERNA EFEMERĂ...Am ajuns la concluzia ca cine alege jucatorii adusi la Craiova nu se pricepe...sunt ca adultii aceia care cer voie de la Mamica sa faca ceva...in stilul asta nu vad cand Craiova va mai fi Campioana...

fairplayromania
fairplayromania  •  16 Mai 2021, 01:29

Stie cineva pe unde mai antrenează Edi ? Nu se mai aude ninic de el .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează