FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Toni Petrea n-a renunțat la titlu! Planul antrenorului de la FCSB: „Sperăm să jucăm cu titlul pe masă”

Toni Petrea +19   FOTO
Toni Petrea

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 16:16 / Actualizat marti, 18 mai 2021 16:31

FCSB încă trage nădejde că va ajunge să joace ultima etapă a play-off-ului cu titlul pe masă. Toni Petrea, tehnicianul roș-albaștrilor, și-a expus gândurile înaintea partidei cu CS Universitatea Craiova și așteaptă un pas greșit al CFR-ului în duelul de azi cu FC Botoșani.

  • FCSB - CS Universitatea Craiova se joacă miercuri, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Pentru a rămâne în cursa pentru titlu, FCSB depinde de FC Botoșani. Cu o victorie în fața moldovenilor, CFR ar deveni campioană pentru al 4-lea an consecutiv, cu o etapă înainte de final. FCSB speră ca echipa antrenată de Marius Croitoru să încurce campioana ultimelor sezoane, astfel încât în ultima etapă, la CFR Cluj - FCSB, să se joace cu titlul pe masă.

Toni Petrea: „Sperăm să jucăm cu titlul pe masă”

„Sperăm să putem ajunge la ultimul joc, să jucăm cu titlul pe masă, apoi o să ne gândim şi la program. În funcţie de acest joc (FC Botoșani - CFR Cluj), vom vedea cum vom aborda următoarele două partide. Nu este foarte plăcută situaţia în care am ajuns, din păcate.

Am avut posibilităţi să putem să ne păstrăm şi să ne consolidăm prima poziţie în clasament. Am ajuns în situaţia de a depinde de rezultatul adversarei noastre directe şi să aşteptăm finalul acestui joc destul de interesant pentru noi”, a declarat Toni Petrea, la conferința de presă premergătoare partidei cu CS Universitatea Craiova de miercuri seara. 

Probabil vom avea jucători convocaţi la loturile naţionale, rămâne de văzut poziţia pe care vom termina şi vom ajusta programul. Sperăm să putem ajunge la ultimul joc, să jucăm cu titlul pe masă, apoi o să ne gândim şi la program.
- Toni Petrea, antrenor FCSB

Calcule la titlu. CFR Cluj, favorită în fața FCSB

Pentru a avea un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. Cum poate deveni FCSB campioană:

  • CFR Cluj să piardă la Botoșani, FCSB să scoată cel puțin un punct cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă
  • CFR Cluj să facă egal la Botoșani, FCSB să câștige cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă.

FOTO Imagini tari din meciul Sepsi - FCSB 2-2

+15 FOTO

VIDEO Lucian Goian: „FCSB nu are un lider în teren”

Citește și alte știri despre FCSB:

Doar banii mai contează la FCSB! Fără titlu, echipa intră în cea mai neagră criză de rezultate din istoria clubului! Dar se laudă cu cele mai mari încasări din transferuri

Panduru nu-l iartă pe Gigi Becali: „Nu te interesează campionatul, nu te interesează nimic! Dacă-l lăsai, Petrea făcea mai multe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
138672209828437
Gelu Oanca  •  19 Mai 2021, 08:17

Mascota lui Becali se gandeste la titlu.

fairplayromania
fairplayromania  •  18 Mai 2021, 19:28

Petrea habar nu are unde este secund şi mai vorbeste si de titlu... hai ceau!

remarque
remarque  •  18 Mai 2021, 18:46

Petrea zice ca daca Botosani ii incurca pe franari, o sa se joace ultima etapa cu titlul pe masa. Si meciul cu Craiova? E deja castigat? Oricum titlul va fi pe masa, doar ca sunt sanse sa fie adjudecat deja.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează