FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ

EXCLUSIV FC Botoșani - CFR Cluj. L-au transferat și pe el înaintea meciului?! Scos din lot pentru că ar fi semnat cu CFR Cluj!

Jonathan Rodriguez nu va evolua în acestă seară
Jonathan Rodriguez nu va evolua în acestă seară

Articol de , - Publicat marti, 18 mai 2021 19:14 / Actualizat marti, 18 mai 2021 23:26

FC Botoșani a avut o absență de marcă pentru duelul de astăzi împotriva campioanei en-titre CFR Cluj, încheiat 0-1. 

Căpitanul Jonathan Rodriguez (30 de ani), omul-cheie al Botoșaniului din centrul liniei mediane, n-a fost nici măcar pe bancă pentru duelul cu CFR Cluj (0-1). El evoluase în toate meciurile din acest play-off și nu era suspendat pentru duelul contra campioanei.

Totuși, absența lui din echipa Botoșaniului ar putea declanșa un nou scandal-bombă în Liga 1! Asta pentru că, din informațiile obținute de GSP.ro, Rodriguez ar fi bătut palma cu CFR Cluj.

Ce explicație a oferit Iftime

Valeriu Iftime a oferit ieri o posibilă explicație a absenței lui Rodriguez din primul „11”: faptul că argentinianului îi expiră contractul cu FC Botoșani în această vară, iar acesta nu va mai continua în Moldova, pentru că nu s-a înțeles la bani cu moldovenii. Totuși, Ashkovski, celălalt fotbalist despre care Iftime anunțase luni că se află în aceeași situație și că nu va continua la Botoșani, e titularizat astăzi de Croitoru!

5 assist-uria reușit Jonathan Rodriguez în acest sezon, în 38 de meciuri jucate în toate competițiile

Încă un caz Bouhenna?!

Posibilul transfer al lui Rodriguez la CFR Cluj aduce aminte de „cazul Bouhennna”, o mutare ce a agitat serios apele în play-off-ul Ligii 1. „Feroviarii” l-au acontat de la Sepsi pe fundașul algerian de 29 de ani, care a semnat cu campioana en-titre înaintea meciului direct de la Sfântu Gheorghe. A fost scos din lotul lui Sepsi și acuzat de trădare!

FC Botoșani - CFR Cluj, echipele de start:

FC Botoșani: Pap - Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu - Caia, E. Florescu, E. Papa - Ashkovski, Ongenda, Al Mawas
Rezerve: Hankic, Patache, Holzmann, Meleke, Tîrcoveanu, S. Camara, Fili, Târșa, D. Croitoru
Antrenor: Marius Croitoru

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Sigurjonsson, Bordeianu, M. Gâdea - Deac, Debeljuh, Costache
Rezerve: Bălgrădean, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Itu, Chipciu, M. Pereira, Păun, Rondon
Antrenor: Edi Iordănescu

FC Botoșani - CFR Cluj, cu titlul pe masă 

CFR Cluj poate cuceri astăzi al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1. Cu o victorie la Botoșani, „feroviarii” nu trebuie să mai aștepte disputa FCSB - CS Universitatea Craiova și vor putea aborda relaxați derby-ul din ultima rundă, contra echipei patronate de Gigi Becali.

FCSB depinde de FC Botoșani

 Pentru a rămâne în cursa pentru titlu, FCSB depinde de FC Botoșani. Cu o victorie în fața moldovenilor, CFR ar deveni campioană pentru al 4-lea an consecutiv, cu o etapă înainte de final. FCSB speră ca echipa antrenată de Marius Croitoru să încurce campioana ultimelor sezoane, astfel încât în ultima etapă, la CFR Cluj - FCSB, să se joace cu titlul pe masă.

VIDEO Valeriu Iftime: „Nu cred că dacă eu bat în seara asta, cei de la CFR mă vor urî”

„Ar fi extraordinar să învingem CFR Cluj. Cu FCSB e un blestem!” » Valeriu Iftime și-a făcut calculele pentru ultimele etape din play-off

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
mosvasile
mosvasile  •  19 Mai 2021, 10:19
Postat de mat11 pe 18 Mai 2021, 21:13

Nu poți contacta un jucător fără știrea cubului.. Jucătorul nu e în ultimele 6 luni... Domnii infractorii clujeni nu înțeleg asta? Pe mine nu ma interesează părerea *** care comentează aici...

Dar GG cum de isi permitea sa „oferteze”jucatori aflati sub contract?Pe Gnohere?Pe Nistor?Iar de„colaborarea”cu Annamaria Prodan-cea care era impresar la multi jucatori din Liga 1,ce zici?

parpalache
parpalache  •  19 Mai 2021, 10:10
Postat de copacabana_70 pe 18 Mai 2021, 20:49

Nu inteleg....au voie asa ceva? Sa cumperi un fotbalist de la adversari inaintea unui meci decisiv? DNA ul ce zice...sau de cefereu nu se ating dansii...l au bagat pe gigi cu valiza...asta nu e valiza. s au dus banii direct in cont...mi e sila

A cumpara inseamna a da bani pe el(daca nu e prea greu„rationamentul”asta pentru unul ca tine)!Numai ca...nu a dat!Pentru ca jucatorul mai avea doar cateva zile de contract si potrivit UEFA e liber sa semneze cu oricine!Gratis!

parpalache
parpalache  •  19 Mai 2021, 10:04
Postat de 1_0_1_0 pe 19 Mai 2021, 09:02

DNA e din Cluj? E o instituție inventată de actorii Teatrului Național din Cluj. Așa e. Bravo.!

La inceput s-a numit...PNA!Si a fost impus de mai marii Uniunii Europene(ca inca un instrument„de control”-prin care sa santajeze pe„politicienii”care nu mai raspund la comenzi)!A fost pus„in opera”de Octav Cozmanca(de la...Suceava)-unul din „oamenii”lui Iliescu(alaturi de Hrebenciuc)!Iar Cozmanca, l-a pus Procuror General la PNA pe un procuror din Suceava,unul Ion Amariei!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close