INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEGOCIERI

Alex Maxim, aproape de un supertransfer! E dorit de o proaspătă campioană din Europa

Articol de - Publicat marti, 18 mai 2021 19:33 / Actualizat marti, 18 mai 2021 20:21

Alex Maxim, mijlocașul în vârstă de 30 de ani este curtat de Beșiktaș, campioana Turciei, care a încercat să-l transfere și în ianuarie de la Gaziantep.

După un sezon excelent, cel mai bun al carierei sale, marcând 16 goluri, 15 numai în Süper Lig, Alexandru Maxim ar putea prinde un supertransfer. La campioana Turciei, Beșiktaș.

Sergen Yalcin caută un decar. Îl vrea pe Maxim!

Potrivit presei din Istanbul, mijlocașul în vârstă de 30 de ani (sub contract cu Gaziantep până pe 30 iunie 2022) ar fi aproape să semneze cu „vulturii”. Nu e prima oară când se vorbește de această posibilitate.

Jurnaliștii turci au mai scris și în ianuarie, după plecarea lui Marius Șumudică de la Gaziantep, că Beșiktaș este pe urmele lui. Antrenorul Sergen Yalcin caută un decar și Maxim s-ar potrivit bine la alb-negri.

Maxim a devenit unul dintre cei mai buni din Turcia

Șumudică i-a resuscitat cariera lui Alex. L-a transferat de la Mainz, transformându-l în liderul lui Gaziantep și unul dintre cei mai buni jucător din campionatul turc.

23de goluri și 5 assisturi a reușit Alex Maxim la Gaziantep într-un an și jumătate

56de meciuri a jucat mijlocașul în vârstă de 30 de ani pentru Gaziantep, din ianuarie 2020

Citește și alte știri din Turcia:

Besiktas este campioana Turciei! Dramatism total în ultima etapă » Ce au făcut Galata și Fener + Ce echipe au retrogradat

Lucescu salută titlul câștigat de Sergen în Turcia: „Datorită mie este el la Beșiktaș! Eu am insistat pentru el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  18 Mai 2021, 23:06

GeSePe minte.. au mai dat stiri dinastea...inventate de ei!!! stire de click-bait!!

853246084756615
Marcel Popa  •  18 Mai 2021, 20:52

Besiktas a castigat titlul fara el .Asta este inca o minciuna .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează