FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ

Radu Naum, contrariat de decizia lui Croitoru: „Dacă-mi deslușiți chestiunea asta, vă dau câte un premiu!”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 19:50 / Actualizat marti, 18 mai 2021 23:25

Jurnalistul Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport, a criticat din nou în direct comportamentul lui Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani. 

  • FC Botoșani - CFR Cluj se joacă astăzi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Cu o oră înaintea duelului Botoșani - CFR Cluj, Naum s-a declarat contrariat de decizia lui Croitoru de a nu participa la flash-interviurile de dinaintea și de la finalul partidelor. 

„Nu vine la interviul cu televiziunile care îi plătesc inclusiv lui salariul, dar participă la conferințe. Dacă-mi deslușiți chestiunea asta, vă dau câte un premiu. Nu înțeleg comportamentul ăsta! E o chestiune de întuneric total, pentru mine cel puțin”. 

Prezent în studio, Narcis Răducan i-a dat dreptate lui Naum: „Cineva din conducere ar trebui să îi explice lui Croitoru care e rolul presei”.

FC Botoșani - CFR Cluj. L-au transferat și pe Rodriguez înaintea meciuluI?!

FC Botoșani, echipa care arbitrează lupta la titlu între CFR Cluj și FCSB, are parte de o absență de marcă pentru duelul de astăzi împotriva campioanei en-titre. 

Căpitanul Jonathan Rodriguez (30 de ani), omul-cheie al Botoșaniului din centrul liniei mediane, nu e nici măcar pe bancă pentru duelul cu CFR Cluj din această seară. El evoluase în toate meciurile din acest play-off și nu era suspendat pentru duelul de azi.

Totuși, absența lui din echipa Botoșaniului ar putea declanșa un nou scandal-bombă în Liga 1! Asta pentru că, din informațiile obținute de GSP.ro, Rodriguez ar fi bătut palma cu CFR Cluj, adversara moldovenilor din această seară și echipa pe care doar victoria de la Botoșani o mai desparte de al patrulea titlu consecutiv.

VIDEO Valeriu Iftime: „Aș bea o șampanie! Să avem de ce să o bem. Dacă nu, poate dă Clujul o șampanie”

Citește și alte știri despre FC Botoșani:

EXCLUSIV FC Botoșani - CFR Cluj. L-au cumpărat și pe el înaintea meciuluI?! Scos din lot de Botoșani pentru că ar fi semnat cu CFR Cluj!

EXCLUSIV VIDEO Interviu incendiar cu Valeriu Iftime înaintea decisivului cu CFR Cluj: „Aș bea o șampanie, dar să avem de ce să o bem!”

„Ar fi extraordinar să învingem CFR Cluj. Cu FCSB e un blestem!” » Valeriu Iftime și-a făcut calculele pentru ultimele etape din play-off

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
kuba
kuba  •  19 Mai 2021, 16:31

Educația și profesionalismul lui Croitoru= zero

anatoli777
anatoli777  •  19 Mai 2021, 11:15

*** ***. Nu inteleg de ce il scoateti in fata pe acest pseudo-jurnalist, care nu stie decat sa caute scandal in sport. Nu este emisiune in care el sa nu instige la ura sau sa caute o barfa ceva. Nenumarate emisiuni in care ii punea pe Duckadam, Multescu si alti invitati sa zica asa cum zice si el, dar oamenii cu bun simt dadeau din umeri si ziceau ca nu comenteaza....cam asta e Romania in ziua de azi, se cauta numai cancan-ul. Si referitor la ce zice nea' *** Naum asta, poate il face cineva sa inteleaga ca daca nu mai are telespectatori, s-ar putea sa vanda ziare prin intersectii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

140306777707610
Nichita Gheorghe  •  19 Mai 2021, 09:22

Parcurgand toate mesajele ,am constata cat de apreciat este acest Radu Naum. Am facut acest lucru pentruca de cate ori apare la tv, eu schim canalul. Toate comentariile si intrebarile sale, tin mai mult de cancan si barfa, nicidecum de o emisiune sportiva. La ce conducatori in fotbal avem, (aici il includ si pe priceputul Becali) e omul potrivit , la locul potrivit. Pacat de el. In rest e un tip prezentabil - pana deschide gura.....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close