FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ CAMPIOANĂ

CFR Cluj, campioană! Mario Camora: „Merităm mai mult respect! S-a zis că suntem bătrâni, că nu mai putem”

CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0. Mario Camora (34 de ani), „căpitanul” campioanei, a avut un mesaj pentru contestatari. +49   FOTO
CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0. Mario Camora (34 de ani), „căpitanul” campioanei, a avut un mesaj pentru contestatari.

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 22:49 / Actualizat marti, 18 mai 2021 23:24

CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu FC Botoșani, scor 1-0. Mario Camora (34 de ani), „căpitanul” campioanei, a avut un mesaj pentru contestatari. 

„Suntem foarte fericiți, a fost un sezon foarte greu. Am jucat două luni numai din 3 în 3 zile. Mult sacrificiu! Am îndeplinit toate obiectivele, am jucat în grupele Europa League, am luat Supercupa și titlul. Toți trebuie să fie mândri de noi. 

Am auzit atâtea chestii despre noi... Azi, la final, chiar m-am emoționat de tot ce am auzit. Că suntem bătrâni, că nu mai putem. Din nou, echipa asta a ieșit campioană! Lumea n-a fost corectă cu noi, pentru tot ce am făcut. Merităm mai mult respect!”, a spus Camora, la Telekom Sport. 

Avem încredere în conducere, în investițiile pe care le va face. E greu în Champions League, dar Europa League e o misiune pe care o putem îndeplini.
- Mario Camora

FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
FC Botoșani - CFR Cluj. FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

CFR Cluj, „campioana provinciei”

CFR a cucerit astăzi titlul cu numărul 7 în Liga 1, al 4-lea consecutiv. Clubul clujean devine astfel cel mai titrat din provincie, devansând UTA. Doar Steaua, Dinamo și Venus București mai sunt în față. CFR mai are în palmares 4 Cupe ale României și 4 Supercupe.

Sezoanele în care CFR a cucerit titlul: 2007/2008, 2009/2010, 2011/2012, 2017/2018, 2018/2019, 2019/2020.

Citește și alte știri despre FC Botoșani - CFR Cluj:

EXCLUSIV L-au transferat și pe el înaintea meciului?! Scos din lot pentru că ar fi semnat cu CFR Cluj!

Colțescu, o singură eroare în prima repriză » CFR a cerut penalty, reluările TV au arătat altceva

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
fzoltan
fzoltan  •  19 Mai 2021, 11:49

Un club unde patronul asigura bugetul, unde președintele este liantul perfect între echipa si conducere, unde directorul sportiv stie ce are de făcut si face,nu sta pe Facebook ca alti looseri, unde antrenorul e priceput si respectat si , mai ales unde jucatorii sunt devotati si 100% profesionisti si cu ADN de winneri (cum zice si Cipri Deac :) . Tocmai v-am descris reteta succesului unei echipe profesioniste....Bravo baietii! Forta CFR!

189254898748309
Claude SH  •  19 Mai 2021, 07:19

Ce bine e sa te trezești campion! Bravo CFR Cluj! Ne bucuram imens re reușită echipei noastre favorite!

talpaiadului
talpaiadului  •  19 Mai 2021, 01:25

Bai Camora, stai linistit ca pe tine te respecta toata Romania. Si pe ceilalti jucatori ai CFR-ului ii respecta romanii, dar mai ales pe tine, care esti mai roman decat noi. Cu conducerea clubului si cu suporterii iredentisti avem noi romanii ce avem, nu cu voi jucatorii...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează